BURDUR BELEDİYESİ SPOR’A DA DESTEK ÇIKIYOR

SPOR 12.12.2016 - 15:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2783+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ SPOR’A DA DESTEK ÇIKIYOR

Bir ilke imza atan Burdur Belediyesi, dev organizasyonla Gölü bulunan illerin basketbol takımlarını Burdur’da buluşturuyor.
Burdur Belediyesi tarafından Bölge de gençlerin spor’a olan ilgisini artırmak amacına yönelik olarak Spor’a da destek çıkıyor. Bu nedenle de bölgenin genç ve dinamik insan potansiyeline destek amaçlı Ulusal Göller Arası Basketbol Turnuvası düzenlenecek. Ünlü spor adamlarının, ünlü basketbolcuların ve belediyelerin yer alacağı Ulusal Göller Arası Basketbol Turnuvası’nın lansmanı 14 Aralık Çarşamba saat 13.00’de Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu Anfi Salonunda yapılacak. Basketbol söyleşisi Lansmanın devamında ise ünlü spor adamları söyleşide buluşacak. Moderatörlüğünü Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Ümit Avcı’nın yapacağı söyleşiye Antalya Basketbol Şubesi Baş Danışmanı (Anadolu Efes, Fenerbahçe ve Milli Takım eski koçu) Aydın Örs, Antalyaspor Basketbol Şubesi Genel Menajeri (Milli Takım eski Genel Menajeri) Doğan Hakyemez, Galatasaray eski Şube Sorumlusu, Ülker Milli Takımlar eski koçu Murat Özyer, Fanatik Gazetesi Basketbol Yazarı Gökhan German, Habertürk Gazetesi Basketbol Yazarı Gökhan Türe konuşmacı olarak katılacak.  
Bir ilke imza atan Burdur Belediyesi, dev organizasyonla Gölü bulunan illerin basketbol takımlarını Burdur’da buluşturuyor.

Burdur Belediyesi tarafından Bölge de gençlerin spor’a olan ilgisini artırmak amacına yönelik olarak Spor’a da destek çıkıyor. Bu nedenle de bölgenin genç ve dinamik insan potansiyeline destek amaçlı Ulusal Göller Arası Basketbol Turnuvası düzenlenecek.

Ünlü spor adamlarının, ünlü basketbolcuların ve belediyelerin yer alacağı Ulusal Göller Arası Basketbol Turnuvası’nın lansmanı 14 Aralık Çarşamba saat 13.00’de Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu Anfi Salonunda yapılacak.

Basketbol söyleşisi

Lansmanın devamında ise ünlü spor adamları söyleşide buluşacak. Moderatörlüğünü Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Ümit Avcı’nın yapacağı söyleşiye Antalya Basketbol Şubesi Baş Danışmanı (Anadolu Efes, Fenerbahçe ve Milli Takım eski koçu) Aydın Örs, Antalyaspor Basketbol Şubesi Genel Menajeri (Milli Takım eski Genel Menajeri) Doğan Hakyemez, Galatasaray eski Şube Sorumlusu, Ülker Milli Takımlar eski koçu Murat Özyer, Fanatik Gazetesi Basketbol Yazarı Gökhan German, Habertürk Gazetesi Basketbol Yazarı Gökhan Türe konuşmacı olarak katılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.