BURDUR BELEDİYESİ, TEFENNİ BELEDİYESİ’NE ASFALT PLENTİ HİBE EDİLDİ. .

GÜNDEM 02.10.2019 - 17:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2494+ kez okundu.
 

BURDUR BELEDİYESİ, TEFENNİ BELEDİYESİ’NE ASFALT PLENTİ HİBE EDİLDİ. .

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün de katıldığı meclis toplantısında görüşülen gündem maddesi sonucunda, Burdur belediyesinin elinde bulunan ihtiyaç fazlası sıcak asfalt plenti hibe olarak verildi.
          Burdur Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis toplantısının 4. gündem maddesi olan Tefenni Belediye Başkanlığı tarafından, talep neticesinde Tefenni ilçesinin birçok ilçe’nin merkezi konumunda olduğu ve ihtiyaç halinde kullanılmak üzere Tefenni belediyesine  ilçelerin de tamamlanan altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve yolların yapılmasında kullanılmak üzere, sıcak asfalt plenti talebinde bulunduğu ve Burdur Belediyesi bünyesinde bulunan Şensarı marka,1996-1997 40d/h KE tipi ihtiyaç fazlası sıcak asfalt plentinin, Taşınır Mal Yönetmeliğinin 31. Maddesi gereğince, Tefenni Belediyesine bedelsiz devredilmesi konusunda gerekli meclis kararının alınması hususu görüşüldü Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün de katıldığı meclis toplantısında görüşülen gündem maddesi sonucunda, Burdur belediyesinin elinde bulunan ihtiyaç fazlası sıcak asfalt plentinin Tefenni Belediyesine verilmesine ilişkin karar oy birliği ile kabul edildi. Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’in “Bu bir milli servettir. Hibe edeceğimiz asfalt plentinin ilimizin batı bölgesindeki Tefenni’nin ve çevre ilçe, beldelerimize hizmet edebileceğini düşündük. Burdur belediyelerinin tamamının elindeki makineleri ile ortak bir parkur oluşturabilir. Kol kola girmemiz gereken dönemdeyiz. İş makinelerinde kaynaklar döviz olarak dışarıya gidiyor. Asfalt plentinin bakımları yapılarak bölgeye hizmet edecek. Tefenni belediyemize hediye ettiğimiz asfalt plentinin Tefenni’den Dirmil’e kadar tüm belediyelerimize hizmet edeceğine inanıyorum.” dedi.  
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün de katıldığı meclis toplantısında görüşülen gündem maddesi sonucunda, Burdur belediyesinin elinde bulunan ihtiyaç fazlası sıcak asfalt plenti hibe olarak verildi.

          Burdur Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis toplantısının 4. gündem maddesi olan Tefenni Belediye Başkanlığı tarafından, talep neticesinde Tefenni ilçesinin birçok ilçe’nin merkezi konumunda olduğu ve ihtiyaç halinde kullanılmak üzere Tefenni belediyesine  ilçelerin de tamamlanan altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve yolların yapılmasında kullanılmak üzere, sıcak asfalt plenti talebinde bulunduğu ve Burdur Belediyesi bünyesinde bulunan Şensarı marka,1996-1997 40d/h KE tipi ihtiyaç fazlası sıcak asfalt plentinin, Taşınır Mal Yönetmeliğinin 31. Maddesi gereğince, Tefenni Belediyesine bedelsiz devredilmesi konusunda gerekli meclis kararının alınması hususu görüşüldü

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün de katıldığı meclis toplantısında görüşülen gündem maddesi sonucunda, Burdur belediyesinin elinde bulunan ihtiyaç fazlası sıcak asfalt plentinin Tefenni Belediyesine verilmesine ilişkin karar oy birliği ile kabul edildi.

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz’in “Bu bir milli servettir. Hibe edeceğimiz asfalt plentinin ilimizin batı bölgesindeki Tefenni’nin ve çevre ilçe, beldelerimize hizmet edebileceğini düşündük. Burdur belediyelerinin tamamının elindeki makineleri ile ortak bir parkur oluşturabilir. Kol kola girmemiz gereken dönemdeyiz. İş makinelerinde kaynaklar döviz olarak dışarıya gidiyor. Asfalt plentinin bakımları yapılarak bölgeye hizmet edecek. Tefenni belediyemize hediye ettiğimiz asfalt plentinin Tefenni’den Dirmil’e kadar tüm belediyelerimize hizmet edeceğine inanıyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.