BURDUR BOZKURT MAHALLESİNE KURT’TAN MÜJDE

GÜNDEM 23.01.2019 - 17:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4075+ kez okundu.
 

BURDUR BOZKURT MAHALLESİNE KURT’TAN MÜJDE

Ak Parti olarak takibimiz devam edecek diyen Başkan Adayı Deniz Kurt, sonrasında Burdur'da kentsel dönüşüm ve TOKİ projelerimiz devam edecek dedi.
Bozkurt Mahallesi (Deprem Evleri) Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 655 Adet Konut, 41 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme için 15 Ocak 2019 yapılacak ihale ertelenmiş ve 23 Ocak tarihine gün atmıştı.    Burdurlu'nun merakla beklediği ihale bugün yapılarak TOKİ Başkanlığı tarafından sosyal medya hesabında duyuruldu. İhaleyi alan firmanın TOKİ ile anlaşmayı imzalamasının hemen sonrasında uzun süredir bekleyen Depremevleri Sakinleri evlerine kavuşmuş olacak.    Bunlar Başlangıç Bozkurt Mahalleli hemşehrilerimizin uzun süredir beklediği bir haberi duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum diyen Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, TOKİ Başkan Yardımcımız Hemşehrimiz Mehmet Özçelik başta olmak üzere, Ak Parti Burdur Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte başından beri projenin takibini yapan İl Başkanımız Volkan Mengi'ye teşekkür ediyorum dedi. Süreci Ak Parti olarak takibimiz devam edecek diyen Başkan Adayı Deniz Kurt, sonrasında Burdur'da kentsel dönüşüm ve TOKİ projelerimiz devam edecek dedi
Ak Parti olarak takibimiz devam edecek diyen Başkan Adayı Deniz Kurt, sonrasında Burdur'da kentsel dönüşüm ve TOKİ projelerimiz devam edecek dedi.

Bozkurt Mahallesi (Deprem Evleri) Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 655 Adet Konut, 41 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme için 15 Ocak 2019 yapılacak ihale ertelenmiş ve 23 Ocak tarihine gün atmıştı.   

Burdurlu'nun merakla beklediği ihale bugün yapılarak TOKİ Başkanlığı tarafından sosyal medya hesabında duyuruldu. İhaleyi alan firmanın TOKİ ile anlaşmayı imzalamasının hemen sonrasında uzun süredir bekleyen Depremevleri Sakinleri evlerine kavuşmuş olacak.   

Bunlar Başlangıç

Bozkurt Mahalleli hemşehrilerimizin uzun süredir beklediği bir haberi duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum diyen Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, TOKİ Başkan Yardımcımız Hemşehrimiz Mehmet Özçelik başta olmak üzere, Ak Parti Burdur Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte başından beri projenin takibini yapan İl Başkanımız Volkan Mengi'ye teşekkür ediyorum dedi. Süreci Ak Parti olarak takibimiz devam edecek diyen Başkan Adayı Deniz Kurt, sonrasında Burdur'da kentsel dönüşüm ve TOKİ projelerimiz devam edecek dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.