BURDUR DA 19 MAYIS MİNİ BİR TÖRENLE KUTLANDI

SPOR 19.05.2016 - 12:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4048+ kez okundu.
 

BURDUR DA 19 MAYIS MİNİ BİR TÖRENLE KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi.
Törene Valimiz Sayın Hasan Kürklü, Garnizon Komutanı P. Albay Metin Karagöz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Jandarma Komutanı J. Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.   Törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar, Atatürk Anıtına çelenk sundu ve sonrasında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okundu. Ardından Sancar, günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi. Sancar, Kurtuluş mücadelemizin 97. yıl dönümünde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Yurdumuzun her köşesinde kutlanmakta olduğunu belirterek, gençlerin bayramını kutladı.   Lise öğrencileri tarafından Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi okundu. Günün anlam ve önemine belirten şiir okunmasının ardından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Vali Hasan Kürklü protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edilmesiyle tören son buldu.   Burdur Valisi Hasan Kürklü ve Protokol üyeleri ile birlikte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Belediye Fuaye salonunda Gülay Düdük Kaçar Resim Sergisi ve Burdur Gençlik Merkezinde hazırlanan kağıt rölyef ve el sanatları sergisinin açılışını gerçekleştirdi.   
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi.

Törene Valimiz Sayın Hasan Kürklü, Garnizon Komutanı P. Albay Metin Karagöz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Jandarma Komutanı J. Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar, Atatürk Anıtına çelenk sundu ve sonrasında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okundu. Ardından Sancar, günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi. Sancar, Kurtuluş mücadelemizin 97. yıl dönümünde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Yurdumuzun her köşesinde kutlanmakta olduğunu belirterek, gençlerin bayramını kutladı.

 

Lise öğrencileri tarafından Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi okundu. Günün anlam ve önemine belirten şiir okunmasının ardından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Vali Hasan Kürklü protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edilmesiyle tören son buldu.

 

Burdur Valisi Hasan Kürklü ve Protokol üyeleri ile birlikte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Belediye Fuaye salonunda Gülay Düdük Kaçar Resim Sergisi ve Burdur Gençlik Merkezinde hazırlanan kağıt rölyef ve el sanatları sergisinin açılışını gerçekleştirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.