BURDUR DA AÇIĞA ALINAN KAMU PERSONELİ SAYISINDA ARTIŞ SÜRÜYOR

ASAYİŞ 13.08.2016 - 16:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4072+ kez okundu.
 

BURDUR DA AÇIĞA ALINAN KAMU PERSONELİ SAYISINDA ARTIŞ SÜRÜYOR

Burdur’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında açığa alınan personelin sayısı 590’a yükseldi.
Burdur’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında polis tarafından göz altına alma ve tutuklamalar ile görevden almalar devam ediyor.  Burdur Valiliği tarafından paylaşılan yeni listede, açığa alınan kamu personellerinin sayısının 590’a yükseldiği açıklandı. Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu veriler paylaşıldı: “afad İl Müdürlüğü 2, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 9, Belediye Başkanlığı 1, Bilim ve Sanayi Müdürlüğü 1, Cumhuriyet Başsavcılığı 9, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü 3, Defterdarlık 7, Emniyet Müdürlüğü 139, Gar Müdürlüğü 1, GSHİM 1, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 11,Jandarma Komutanlığı 2, MAKÜ 29, Meteoroloji Müdürlüğü 1, Milli eğitim Müdürlüğü 253, Burdur Müftülüğü 33, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü 2, sağlık Müdürlüğü 6, Halk Sağlığı Müdürlüğü 18, Burdur KHB 44, Tapu Müdürlüğü 1, Kadastro Müdürlüğü 2, TKDK İl Koordinatörlüğü 2, Bucak Belediye Başkanlığı 5, Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı 1, toplam 590.”Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada FETÖ/PDY soruşturması kapsamında en dikkat çeken kamu kurumu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Soruşturma başlangıcında açığa alınan personel sayısı 190 olan kurumda, 63 personelin daha açığa alınarak, sayı 253’e yükseldi. Emniyet Müdürlüğü personeli içinde ise bir önceki listede 136 olan açığa alınan personel sayası ise 139 sayısına ulaştı.
Burdur’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında açığa alınan personelin sayısı 590’a yükseldi.

Burdur’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında polis tarafından göz altına alma ve tutuklamalar ile görevden almalar devam ediyor.

 Burdur Valiliği tarafından paylaşılan yeni listede, açığa alınan kamu personellerinin sayısının 590’a yükseldiği açıklandı. Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu veriler paylaşıldı:
afad İl Müdürlüğü 2, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 9, Belediye Başkanlığı 1, Bilim ve Sanayi Müdürlüğü 1, Cumhuriyet Başsavcılığı 9, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü 3, Defterdarlık 7, Emniyet Müdürlüğü 139, Gar Müdürlüğü 1, GSHİM 1, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 11,Jandarma Komutanlığı 2, MAKÜ 29, Meteoroloji Müdürlüğü 1, Milli eğitim Müdürlüğü 253, Burdur Müftülüğü 33, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü 2, sağlık Müdürlüğü 6, Halk Sağlığı Müdürlüğü 18, Burdur KHB 44, Tapu Müdürlüğü 1, Kadastro Müdürlüğü 2, TKDK İl Koordinatörlüğü 2, Bucak Belediye Başkanlığı 5, Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı 1, toplam 590.”Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada FETÖ/PDY soruşturması kapsamında en dikkat çeken kamu kurumu Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Soruşturma başlangıcında açığa alınan personel sayısı 190 olan kurumda, 63 personelin daha açığa alınarak, sayı 253’e yükseldi. Emniyet Müdürlüğü personeli içinde ise bir önceki listede 136 olan açığa alınan personel sayası ise 139 sayısına ulaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.