BURDUR DA ANNELER GÜNÜ ERKEN KUTLANDI

KÜLTÜR 05.05.2019 - 11:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4016+ kez okundu.
 

BURDUR DA ANNELER GÜNÜ ERKEN KUTLANDI

12 Mayıs Anneler Günü sebebiyle Burdur Belediyesi tarafından Serenler Otel’de açık havada Anneler Günü Matinesi yaparak neşeli bir gün geçirmelerine vesile oldu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü, kadınların, çocukların ve engellilerin ihtiyaçlarının ön planda tutulduğu proje ve organizasyonları hız kesmeden devam ediyor. Daha önceleri kapalı alanlarda organize edilen Matine’lere ilginin yoğun olmaması ve katılımcıların salonlara sığmaması nedeniyle, Anneler Günü Matinesi Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in söz verdiği gibi daha geniş ve açık alanda düzenlendi. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in eşi Hülya Ercengiz, matineye katılan misafirlerle yakından ilgilendi. Serenler Oteli’nin bahçesinde göle yakın alanda kurulan matinede Burdurlu anneler, Mahalli Sanatçı Ümmü Erbil’in yöremiz türküleri ve oyun havalarından oluşan konserinde doyasıya eğlendiler. Düzenlenen Anneler Günü Matinesinin açılışına katılan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, matineye katılan annelerin anneler gününü kutladı. “ Annelerim, ablalarım, bacılarım hepiniz hoş geldiniz” diyerek katılımcılara seslenen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Biz sizlere söz vermiştik” sözleriyle konuşmasına başlayan Belediye Başkanı seçimden önce, “kapalı alanlara sığamadık” dediniz, konferans ve sergi salonumuzun ve Cumhuriyet Yaşam Merkezi salonlarımızın dar geldiğini söylemiştiniz, bir dahakini Stad’da yapalım demiştik, belki şehir merkezindeki stad’da yapamadık ama, sizler için düzenlediğimiz bu alanda yine birlikteyiz. Hepiniz hoş geldiniz. Geçtiğimiz günlerde ulusal bir gazeteci arkadaşımız bizi aradı dedi ki “ başkanım seçim nasıl geçti? Seçimi nasıl kazandınız?” ben de dedim ki “ “annelerimin dualarıyla, kardeşlerimin destekleriyle ve bacılarımın bana yoldaş olmasıyla bu seçimi kazandım” dedim Hepinize çok teşekkür ediyorum verdiğiniz destekten ötürü. Biz yıl boyunca gönüllere girmeye çalıştık, sizleri kırıp, incitmemeye çalıştık. Bir yıl daha fazlasını yapmak için sizden yetki ve görev istedik. Sizlerde bu görev ve yetkiyi verdiniz. Önümüzdeki yıl botunca da sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. Tabi ki Allah’ın izni ve sizlerin teveccühüyle. Değerli hemşerilerim, bugün elleri öpülesi annelerimizin anneler gününü kutlayacağız, Gönlünüzce eğlenin, doyasıya eğlenin. Siz istedikçe biz bu organizasyonları hep yapmaya devam edeceğiz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bugün bu organizasyonunla bizleri sizlerle buluşturmak için sokak sokak, kapı kapı gezen ve sizleri davet eden annelerime, ablalarıma, kadın arkadaşlarıma ve eşime de buradan teşekkür ediyorum. Sizler de bizleri kırmadınız geldiniz. Hepinize tekrar iyi eğlenceler diliyor saygılarımı, sevgilerimi sunuyor ve Anneler gününüzü kutluyorum.” Şeklinde konuştu.     
12 Mayıs Anneler Günü sebebiyle Burdur Belediyesi tarafından Serenler Otel’de açık havada Anneler Günü Matinesi yaparak neşeli bir gün geçirmelerine vesile oldu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü, kadınların, çocukların ve engellilerin ihtiyaçlarının ön planda tutulduğu proje ve organizasyonları hız kesmeden devam ediyor. Daha önceleri kapalı alanlarda organize edilen Matine’lere ilginin yoğun olmaması ve katılımcıların salonlara sığmaması nedeniyle, Anneler Günü Matinesi Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in söz verdiği gibi daha geniş ve açık alanda düzenlendi. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in eşi Hülya Ercengiz, matineye katılan misafirlerle yakından ilgilendi.

Serenler Oteli’nin bahçesinde göle yakın alanda kurulan matinede Burdurlu anneler, Mahalli Sanatçı Ümmü Erbil’in yöremiz türküleri ve oyun havalarından oluşan konserinde doyasıya eğlendiler. Düzenlenen Anneler Günü Matinesinin açılışına katılan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, matineye katılan annelerin anneler gününü kutladı.

“ Annelerim, ablalarım, bacılarım hepiniz hoş geldiniz” diyerek katılımcılara seslenen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Biz sizlere söz vermiştik” sözleriyle konuşmasına başlayan Belediye Başkanı seçimden önce, “kapalı alanlara sığamadık” dediniz, konferans ve sergi salonumuzun ve Cumhuriyet Yaşam Merkezi salonlarımızın dar geldiğini söylemiştiniz, bir dahakini Stad’da yapalım demiştik, belki şehir merkezindeki stad’da yapamadık ama, sizler için düzenlediğimiz bu alanda yine birlikteyiz. Hepiniz hoş geldiniz. Geçtiğimiz günlerde ulusal bir gazeteci arkadaşımız bizi aradı dedi ki “ başkanım seçim nasıl geçti? Seçimi nasıl kazandınız?” ben de dedim ki “ “annelerimin dualarıyla, kardeşlerimin destekleriyle ve bacılarımın bana yoldaş olmasıyla bu seçimi kazandım” dedim Hepinize çok teşekkür ediyorum verdiğiniz destekten ötürü. Biz yıl boyunca gönüllere girmeye çalıştık, sizleri kırıp, incitmemeye çalıştık. Bir yıl daha fazlasını yapmak için sizden yetki ve görev istedik. Sizlerde bu görev ve yetkiyi verdiniz. Önümüzdeki yıl botunca da sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. Tabi ki Allah’ın izni ve sizlerin teveccühüyle. Değerli hemşerilerim, bugün elleri öpülesi annelerimizin anneler gününü kutlayacağız, Gönlünüzce eğlenin, doyasıya eğlenin. Siz istedikçe biz bu organizasyonları hep yapmaya devam edeceğiz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bugün bu organizasyonunla bizleri sizlerle buluşturmak için sokak sokak, kapı kapı gezen ve sizleri davet eden annelerime, ablalarıma, kadın arkadaşlarıma ve eşime de buradan teşekkür ediyorum. Sizler de bizleri kırmadınız geldiniz. Hepinize tekrar iyi eğlenceler diliyor saygılarımı, sevgilerimi sunuyor ve Anneler gününüzü kutluyorum.” Şeklinde konuştu.

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.