BURDUR DA BAYRAM NEDENİYLE TRAFİK DENETİMLERİ ARTIRILDI.

ASAYİŞ 23.06.2017 - 18:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4334+ kez okundu.
 

BURDUR DA BAYRAM NEDENİYLE TRAFİK DENETİMLERİ ARTIRILDI.

Burdur da Bayram nedeniyle polis sorumluluk bölgesinde trafik denetlemeleri kazaların meydana gelmemesi için artırılarak sürdürülmektedir.
Bayram nedeniyle Akdeniz bölgesinin önemli geçit noktalarından biri olan Burdur- Antalya bölgesi polis sorumluluk bölgesinde denetlemeler artırıldı. Bilhassa bayram tatili nedeniyle tatilcilerin ve Bayram tatiline giden taşıtların kaza yapma riskine karşı tedbirlerin artırıldığı belli bölgelerde polis noktalarında yapılan denetlemelerin yanı sıra asayiş yönünden de denetlemeler yapılmaktadır. Burdur İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Polis sorumluluk bölgesi devlet karayolları üzerinde 23-28 Haziran tarihleri arasında Burdur merkez bölge trafik denetleme sorumluluk sınırı güzergahında 2 radar 5 denetleme noktası, Bucak İlçesi bölge trafik denetleme güzergahında ise 1 radar 2 denetleme noktası Çavdır İlçesi bölge trafik denetleme istasyonu sorumluluk bölgesinde1. Radar 2 denetleme ekibi olmak üzere toplam 4 radar 9 denetleme noktasında polis ekipleri olmak üzere bölgedeki yollar denetlenecektir. Ayrıca 24 Haziran arife günü Burdur şehir merkezinde 6 denetleme ekibi ile trafik tanzimi ve trafik ekipleri tarafından denetleme yapılacaktır. Ayrıca bu gün 18.oo ile 24.oo saatleri arasında ilimizde trafik ve asayiş uygulaması yapılacaktır. Otogar ve toplu taşıma araçlarında sürdürülecektir.
Burdur da Bayram nedeniyle polis sorumluluk bölgesinde trafik denetlemeleri kazaların meydana gelmemesi için artırılarak sürdürülmektedir.

Bayram nedeniyle Akdeniz bölgesinin önemli geçit noktalarından biri olan Burdur- Antalya bölgesi polis sorumluluk bölgesinde denetlemeler artırıldı. Bilhassa bayram tatili nedeniyle tatilcilerin ve Bayram tatiline giden taşıtların kaza yapma riskine karşı tedbirlerin artırıldığı belli bölgelerde polis noktalarında yapılan denetlemelerin yanı sıra asayiş yönünden de denetlemeler yapılmaktadır.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Polis sorumluluk bölgesi devlet karayolları üzerinde 23-28 Haziran tarihleri arasında Burdur merkez bölge trafik denetleme sorumluluk sınırı güzergahında 2 radar 5 denetleme noktası, Bucak İlçesi bölge trafik denetleme güzergahında ise 1 radar 2 denetleme noktası Çavdır İlçesi bölge trafik denetleme istasyonu sorumluluk bölgesinde1. Radar 2 denetleme ekibi olmak üzere toplam 4 radar 9 denetleme noktasında polis ekipleri olmak üzere bölgedeki yollar denetlenecektir.

Ayrıca 24 Haziran arife günü Burdur şehir merkezinde 6 denetleme ekibi ile trafik tanzimi ve trafik ekipleri tarafından denetleme yapılacaktır. Ayrıca bu gün 18.oo ile 24.oo saatleri arasında ilimizde trafik ve asayiş uygulaması yapılacaktır. Otogar ve toplu taşıma araçlarında sürdürülecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.