BURDUR DA DERECEYE GİREN MÜKELLEFLERE PLAKETLERİ VERİLDİ .

YAŞAM 22.02.2021 - 13:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2927+ kez okundu.
 

BURDUR DA DERECEYE GİREN MÜKELLEFLERE PLAKETLERİ VERİLDİ .

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Vergi Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette yıl içerisinde kurumlar ve gelir vergisi ile İhracat ve istihdam dalında dereceye giren mükellefler ile Defterdarlık heyetini kabul etti.
Burdur valiliğin de gerçekleşen ziyarette Kurumlar Vergisinde dereceye giren Aytaş Akın Mermer San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Akın, Gelir Vergisi dalında dereceye giren Yeminli Mali Müşavir Zeki Çiftçi, İhracat dalında dereceye giren Demir Maden Çimento Hazır Beton İnşaat A.Ş. yetkilisi Nihat Kılıç ve İstihdam dalında dereceye giren Hastel Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Oktay'a plaket takdiminde bulunan Vali Arslantaş, dereceye giren mükellefleri kutlayarak gerek vergi, gerekse ihracat ve istihdam alanında İlimize kattıkları değer dolayısıyla kendilerine teşekkür etti. Ziyaretin devamında Defterdar Sedat Ayyıldız ve beraberindeki heyeti kabul eden Vali Arslantaş, vergi haftalarını kutladı. Ülkemizin kalkınması ve sunulan kamu hizmetlerinin en etkin bir şekilde toplumun tüm kesimlerine ulaştırılması için vergi bilincinin oluşturulmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Arslantaş, bu bilincin oluşması için Vergi Haftasının kutlandığını söyledi. Bu vesileyle üretime, istihdam ve ihracata katkı sunarak vergilerini tam ve zamanında ödeyen bütün vatandaşlara tekrar teşekkür ettiğini ifade etti. Ziyarette Defterdar Sedat Ayyıldız'a Defterdar Yardımcısı Hüsna Yıldız, Vergi Dairesi Müdürü Ali Rıza Durak, Gelir Müdür V. Durmuş İnce, Muhakemat Müdürü Mehmet Tuyun ve Muhasebe Müdürü İbrahim Özdemir eşlik etti.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Vergi Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette yıl içerisinde kurumlar ve gelir vergisi ile İhracat ve istihdam dalında dereceye giren mükellefler ile Defterdarlık heyetini kabul etti.

Burdur valiliğin de gerçekleşen ziyarette Kurumlar Vergisinde dereceye giren Aytaş Akın Mermer San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Akın, Gelir Vergisi dalında dereceye giren Yeminli Mali Müşavir Zeki Çiftçi, İhracat dalında dereceye giren Demir Maden Çimento Hazır Beton İnşaat A.Ş. yetkilisi Nihat Kılıç ve İstihdam dalında dereceye giren Hastel Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Oktay'a plaket takdiminde bulunan Vali Arslantaş, dereceye giren mükellefleri kutlayarak gerek vergi, gerekse ihracat ve istihdam alanında İlimize kattıkları değer dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.

Ziyaretin devamında Defterdar Sedat Ayyıldız ve beraberindeki heyeti kabul eden Vali Arslantaş, vergi haftalarını kutladı.

Ülkemizin kalkınması ve sunulan kamu hizmetlerinin en etkin bir şekilde toplumun tüm kesimlerine ulaştırılması için vergi bilincinin oluşturulmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Arslantaş, bu bilincin oluşması için Vergi Haftasının kutlandığını söyledi.

Bu vesileyle üretime, istihdam ve ihracata katkı sunarak vergilerini tam ve zamanında ödeyen bütün vatandaşlara tekrar teşekkür ettiğini ifade etti.

Ziyarette Defterdar Sedat Ayyıldız'a Defterdar Yardımcısı Hüsna Yıldız, Vergi Dairesi Müdürü Ali Rıza Durak, Gelir Müdür V. Durmuş İnce, Muhakemat Müdürü Mehmet Tuyun ve Muhasebe Müdürü İbrahim Özdemir eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.