BURDUR DA HALK OTOBÜSLERİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

SAĞLIK 04.03.2020 - 10:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4144+ kez okundu.
 

BURDUR DA HALK OTOBÜSLERİNDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

Burdur Belediyesi tarafından Toplu taşıma araçlarına ve Kapalı Duraklarda korona virüsene karşı dezenfekte çalışmaları yapıldı.
Burdur Belediyesi, toplu taşıma araçları ile ortak kullanım alanlarında ilaçlama yapıyor. ekipler, otobüs ve kapalı duraklarda yürütülen çalışmalar kapsamında, özel kıyafetler giyip, maske takarak toplu taşıma araçlarına dezenfekte işlemi yapıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “İlaçlamayı uluslararası kalite belgeli ve Sağlık Bakanlığı ruhsatlı korozif, kanserojen ve genlere zarar vermeyen, cildi ve gözleri tahrip etmeyen organik maddeler ile yapıyoruz. Ellerindeki püskürtme cihazıyla yolcu tutamak ve tutamak boruları, koltuk ve kapı tutma yerleri gibi temasın yoğun olduğu yerleri özellikle ilaçlıyor. Bu hastalıklara karşı vatandaşlarımızın da toplu taşımayı tercih ettiklerinde duyarlı olmalarını istiyoruz. Yolcularımız, öksürme ve hapşırma sırasında ağızlarını tek kullanımlık mendiller ile kapatıp, sık sık bol sabun ile ellerini yıkarlarsa ortak kullanım alanımız olan toplu taşıma araçlarımızda daha hijyenik bir ortam yaratmış oluruz.” ifadelerini kullandı.  
Burdur Belediyesi tarafından Toplu taşıma araçlarına ve Kapalı Duraklarda korona virüsene karşı dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Burdur Belediyesi, toplu taşıma araçları ile ortak kullanım alanlarında ilaçlama yapıyor. ekipler, otobüs ve kapalı duraklarda yürütülen çalışmalar kapsamında, özel kıyafetler giyip, maske takarak toplu taşıma araçlarına dezenfekte işlemi yapıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “İlaçlamayı uluslararası kalite belgeli ve Sağlık Bakanlığı ruhsatlı korozif, kanserojen ve genlere zarar vermeyen, cildi ve gözleri tahrip etmeyen organik maddeler ile yapıyoruz. Ellerindeki püskürtme cihazıyla yolcu tutamak ve tutamak boruları, koltuk ve kapı tutma yerleri gibi temasın yoğun olduğu yerleri özellikle ilaçlıyor. Bu hastalıklara karşı vatandaşlarımızın da toplu taşımayı tercih ettiklerinde duyarlı olmalarını istiyoruz. Yolcularımız, öksürme ve hapşırma sırasında ağızlarını tek kullanımlık mendiller ile kapatıp, sık sık bol sabun ile ellerini yıkarlarsa ortak kullanım alanımız olan toplu taşıma araçlarımızda daha hijyenik bir ortam yaratmış oluruz.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.