BURDUR DA HAŞHAŞ EKİM ALANLARINDA KOTA 30 BİN DEKARA ÇIKTI

SİYASET 02.11.2020 - 14:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3082+ kez okundu.
 

BURDUR DA HAŞHAŞ EKİM ALANLARINDA KOTA 30 BİN DEKARA ÇIKTI

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, girişimleri sonucu Burdur genelinde 25 bin dekar olan haşhaş ekim kotası 30 bin dekara çıkartıldığını belirttiler .
İLİMİZE İLAVE KOTA AKTARILDI Burdur İli genelinde 25 Bin Dekarlık Haşhaş üretimi kotasının bulunduğunu belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdurlu üreticilerimizin kotayı yetersiz bulması üzerine TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ile iletişime geçerek üreticilerimizin taleplerini ilettik. 25 Bin Dekar Haşhaş kotasının Burdur İlimizde hızlıca dolmasının akabinde daha fazla kota isteyerek üreticilerimize yardımcı olmak için girişimlerde bulunduk. Ziraat Odalarımızın ve bizzat üreticilerimizin kota talebine TMO Genel Müdürlüğümüz olumlu cevap vererek ilave kota aktarımı gerçekleştirdi." ifadelerini kullandılar.  "ÜRETİCİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK" Burdurlu üreticilerin talebini yerine getirebildikleri belirten Milletvekilleri Özçelik ve Uğur, " üreticilerimiz bizim kıymetlilerimiz, ülkemizin direkleri olan çiftçilerimiz için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu girişimler sonrasında 25 Bin Dekarlık Haşhaş Üretimi kotasına 5 Bin dekarlık ilave kota aktarımı sağlanarak toplamda 30 Bin Dekar Haşhaş üretim kotası ayrılmış oldu. Bu hususta taleplerimizi yerine getiren TMO Genel Müdürümüz Ahmet Güldal'a teşekkür ederiz. Üreticimiz için çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştular.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, girişimleri sonucu Burdur genelinde 25 bin dekar olan haşhaş ekim kotası 30 bin dekara çıkartıldığını belirttiler .

İLİMİZE İLAVE KOTA AKTARILDI
Burdur İli genelinde 25 Bin Dekarlık Haşhaş üretimi kotasının bulunduğunu belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdurlu üreticilerimizin kotayı yetersiz bulması üzerine TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ile iletişime geçerek üreticilerimizin taleplerini ilettik. 25 Bin Dekar Haşhaş kotasının Burdur İlimizde hızlıca dolmasının akabinde daha fazla kota isteyerek üreticilerimize yardımcı olmak için girişimlerde bulunduk. Ziraat Odalarımızın ve bizzat üreticilerimizin kota talebine TMO Genel Müdürlüğümüz olumlu cevap vererek ilave kota aktarımı gerçekleştirdi." ifadelerini kullandılar. 

"ÜRETİCİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"
Burdurlu üreticilerin talebini yerine getirebildikleri belirten Milletvekilleri Özçelik ve Uğur, " üreticilerimiz bizim kıymetlilerimiz, ülkemizin direkleri olan çiftçilerimiz için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu girişimler sonrasında 25 Bin Dekarlık Haşhaş Üretimi kotasına 5 Bin dekarlık ilave kota aktarımı sağlanarak toplamda 30 Bin Dekar Haşhaş üretim kotası ayrılmış oldu. Bu hususta taleplerimizi yerine getiren TMO Genel Müdürümüz Ahmet Güldal'a teşekkür ederiz. Üreticimiz için çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştular
.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.