BURDUR DA KAVSAK VE REFÜJLER ÇİÇEK AÇTI.

KÜLTÜR 28.04.2020 - 18:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4107+ kez okundu.
 

BURDUR DA KAVSAK VE REFÜJLER ÇİÇEK AÇTI.

Burdur Belediyesi, Korona virüs ile mücadele çalışmaları tüm hızıyla devam ederken taraftan da refüj ve kavşaklar ve yeşil alanları estetik bir görünüme kavuşturuyor.
Burdur Belediyesi Korona virüs ile mücadele tüm hızıyla devam ederken diğer taraftan da refüj ve kavşaklar başta olmak üzere şehir merkezindeki park ve yeşil alanlarda mevsimlik çiçeklendirme ve bakım çalışmalarına başladı. Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şehir rengârenk bir görünüme kavuştu. Konuyla ilgili  açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi olarak Korona virüs ile etkin bir mücadele verirken diğer taraftan da şehrimizin birçok noktasında mevsime uygun çeşitli süs bitkilerini toprakla buluşturuluyor. Amacımız kent estetiğine daha güzel bir görüntü kazandırmak. Belediye olarak her zaman çevreye önem verdik, vermeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın kendilerine dikkat etmeleri önem arz etmektedir. İnşallah bu süreci tamamladığımızda parklarda birlikte oturacağız" dedi.  
Burdur Belediyesi, Korona virüs ile mücadele çalışmaları tüm hızıyla devam ederken taraftan da refüj ve kavşaklar ve yeşil alanları estetik bir görünüme kavuşturuyor.

Burdur Belediyesi Korona virüs ile mücadele tüm hızıyla devam ederken diğer taraftan da refüj ve kavşaklar başta olmak üzere şehir merkezindeki park ve yeşil alanlarda mevsimlik çiçeklendirme ve bakım çalışmalarına başladı. Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şehir rengârenk bir görünüme kavuştu.

Konuyla ilgili  açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi olarak Korona virüs ile etkin bir mücadele verirken diğer taraftan da şehrimizin birçok noktasında mevsime uygun çeşitli süs bitkilerini toprakla buluşturuluyor. Amacımız kent estetiğine daha güzel bir görüntü kazandırmak. Belediye olarak her zaman çevreye önem verdik, vermeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın kendilerine dikkat etmeleri önem arz etmektedir. İnşallah bu süreci tamamladığımızda parklarda birlikte oturacağız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.