BURDUR DA YAĞMUR SUYU DRANAJ VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

YAŞAM 22.05.2019 - 17:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4657+ kez okundu.
 

BURDUR DA YAĞMUR SUYU DRANAJ VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yağmur suyu drenaj hattı ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yürüttüğü yağmur suyu drenaj çalışmalar kapsamında, 74. Sokak’ta büyük çaplı 600 metre 800’lük ve 490 metrelik 600’lük boruların yerleşimini tamamladı. Önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan 400’lük ve 300’lük borularla çalışmaların devam etmesi planlanıyor. Fevzi Çakmak Mahallesi 77.,79,7.,28 ve 41. Sokaklarda ise ek ilavelerin yanı sıra tamamlanmış olan 1000 metrelik drenaj çalışmalarına ilerleyen günlerde 77. Sokaktaki çalışmalarla 400’lük ve 300’lük borularla 800 metrelik hat çalışması yapılması hedefleniyor. Yapılan çalışmayla, Ana yol çevresindeki evler ve yollar bundan sonra yağmur suyundan etkilenmeyecek. Fevzi Çakmak Mahallesi üzerinde devam eden bir diğer Fen İşleri Müdürlüğü çalışması ise Engelli yönetmeliğine uygun kaldırımlar. Hedeflenen 24 km kaldırım çalışmasında 60.sokak ve 50.yıl caddelerinde ilk etapta 1200 metrelik kaldırım çalışmaları başlatıldı. Toplamda 4800 m karelik kaldırımlar çalışmaları yeni nesil ışıklandırmalarla destekleniyor. İşin en kısa sürede bitirilip asfaltlama çalışmasına başlanacağını vurgulayan Başkan Ercengiz, " Mahallemiz de, hattın yapıldığı güzergâh üzerinde okula giden öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız yağmur yağdığında zorluk çekiyorlardı. Amacımız, şimdi yapılacak alt yapı hizmeti ile mahallemizdeki bu sorunu çözüp vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için çalışmalara devam ediyoruz.  
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yağmur suyu drenaj hattı ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yürüttüğü yağmur suyu drenaj çalışmalar kapsamında, 74. Sokak’ta büyük çaplı 600 metre 800’lük ve 490 metrelik 600’lük boruların yerleşimini tamamladı. Önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan 400’lük ve 300’lük borularla çalışmaların devam etmesi planlanıyor. Fevzi Çakmak Mahallesi 77.,79,7.,28 ve 41. Sokaklarda ise ek ilavelerin yanı sıra tamamlanmış olan 1000 metrelik drenaj çalışmalarına ilerleyen günlerde 77. Sokaktaki çalışmalarla 400’lük ve 300’lük borularla 800 metrelik hat çalışması yapılması hedefleniyor. Yapılan çalışmayla, Ana yol çevresindeki evler ve yollar bundan sonra yağmur suyundan etkilenmeyecek.

Fevzi Çakmak Mahallesi üzerinde devam eden bir diğer Fen İşleri Müdürlüğü çalışması ise Engelli yönetmeliğine uygun kaldırımlar. Hedeflenen 24 km kaldırım çalışmasında 60.sokak ve 50.yıl caddelerinde ilk etapta 1200 metrelik kaldırım çalışmaları başlatıldı. Toplamda 4800 m karelik kaldırımlar çalışmaları yeni nesil ışıklandırmalarla destekleniyor.

İşin en kısa sürede bitirilip asfaltlama çalışmasına başlanacağını vurgulayan Başkan Ercengiz, " Mahallemiz de, hattın yapıldığı güzergâh üzerinde okula giden öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız yağmur yağdığında zorluk çekiyorlardı. Amacımız, şimdi yapılacak alt yapı hizmeti ile mahallemizdeki bu sorunu çözüp vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için çalışmalara devam ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.