BURDUR’DAN 2 OKUL İZMİR’DE SAHNE ALDI

EĞİTİM 10.04.2017 - 12:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3404+ kez okundu.
 

BURDUR’DAN 2 OKUL İZMİR’DE SAHNE ALDI

“Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödüllü “fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması” nın eleme etabı, İzmir elemeleriyle sona erdi. Büyük coşkuyla gerçekleşen elemelerde Burdur’dan 2 okul İzmir’de sahneye çıktı.
Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu ve End Productions, fizy sponsorluğunda gerçekleşen yarışmanın 20. yılında liselileri, İzmir sahnesinde ağırladı. İzmir Arena’da yapılan, ülkemizin en büyük gençlik organizasyonu “fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması”nın İzmir elemelerinde 151 okul kıyasıya yarıştı.   İzmir elemelerinde Burdur’u 2 lise temsil etti. Hakan Sevim Fen Lisesi Harun Kolçak’tan Yanımda Kal, Kızılkaya Hacı İbrahim Çelik Anadolu Lisesi Cem Adrian’dan Nereye Gidiyorsun şarkılarını seslendirdiler. Hayalleri için Burdur’dan İzmir’e gelen Burdurlu öğrenciler final için iddialı olduklarını dile getirdi.   Antalya, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Muğla, Sakarya, Denizli, Bursa, Manisa, Hatay, Burdur, Konya, Bilecik, Ağrı, Van, Batman, Uşak ve İzmir’den olmak üzere toplam 18 ilden 151 lisenin katıldığı elemeler, 2 gün boyunca sürdü. İzmir elemeleri her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce liselinin hem yarışıp hem eğlendiği bir festival havasında geçti.   “Biletler BiP’ten, Destek Seyirciden” fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nda 20. yıla özel ilk sürprizi BiP’ten gelen ücretsiz bilet uygulaması İstanbul, Ankara ve İzmir elemelerinde büyük ilgi gördü. Eleme turlarında ve finalde okullarını temsil eden öğrencileri izlemek isteyen 30 binden fazla genç, giriş biletlerini BiP uygulaması üzerinden ücretsiz alarak elemeleri yerinde izledi.   İzmir Elemelerinin Performansları fizy’de Müzik aşkıyla yanıp tutuşan gençler, gerçek müzik deneyimini bu sene fizy ile yaşamaya başladılar. fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması'nda bu yıl jürinin seçtiği finalistlere ek olarak 3 finalist daha eklenecek. İzmir elemelerinde yer alan 151 okulun performans videoları fizy uygulaması üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak, videolara eklenen "beğen" özelliğiyle de internet oylaması yapılacak. Ayrıca, aday grupların destekçileri, sevdikleri performansları fizy üzerinden paylaşarak milyonlara ulaştırma fırsatı da yakalayacak.  
“Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödüllü “fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması” nın eleme etabı, İzmir elemeleriyle sona erdi. Büyük coşkuyla gerçekleşen elemelerde Burdur’dan 2 okul İzmir’de sahneye çıktı.

Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu ve End Productions, fizy sponsorluğunda gerçekleşen yarışmanın 20. yılında liselileri, İzmir sahnesinde ağırladı. İzmir Arena’da yapılan, ülkemizin en büyük gençlik organizasyonu “fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması”nın İzmir elemelerinde 151 okul kıyasıya yarıştı.

 

İzmir elemelerinde Burdur’u 2 lise temsil etti. Hakan Sevim Fen Lisesi Harun Kolçak’tan Yanımda Kal, Kızılkaya Hacı İbrahim Çelik Anadolu Lisesi Cem Adrian’dan Nereye Gidiyorsun şarkılarını seslendirdiler. Hayalleri için Burdur’dan İzmir’e gelen Burdurlu öğrenciler final için iddialı olduklarını dile getirdi.

 

Antalya, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Muğla, Sakarya, Denizli, Bursa, Manisa, Hatay, Burdur, Konya, Bilecik, Ağrı, Van, Batman, Uşak ve İzmir’den olmak üzere toplam 18 ilden 151 lisenin katıldığı elemeler, 2 gün boyunca sürdü. İzmir elemeleri her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce liselinin hem yarışıp hem eğlendiği bir festival havasında geçti.

 

“Biletler BiP’ten, Destek Seyirciden”

fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nda 20. yıla özel ilk sürprizi BiP’ten gelen ücretsiz bilet uygulaması İstanbul, Ankara ve İzmir elemelerinde büyük ilgi gördü. Eleme turlarında ve finalde okullarını temsil eden öğrencileri izlemek isteyen 30 binden fazla genç, giriş biletlerini BiP uygulaması üzerinden ücretsiz alarak elemeleri yerinde izledi.

 

İzmir Elemelerinin Performansları fizy’de

Müzik aşkıyla yanıp tutuşan gençler, gerçek müzik deneyimini bu sene fizy ile yaşamaya başladılar. fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması'nda bu yıl jürinin seçtiği finalistlere ek olarak 3 finalist daha eklenecek. İzmir elemelerinde yer alan 151 okulun performans videoları fizy uygulaması üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak, videolara eklenen "beğen" özelliğiyle de internet oylaması yapılacak. Ayrıca, aday grupların destekçileri, sevdikleri performansları fizy üzerinden paylaşarak milyonlara ulaştırma fırsatı da yakalayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.