BURDUR DSP TEŞKİLATI İL BAŞKANLIĞI KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

SİYASET 17.10.2016 - 18:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2070+ kez okundu.
 

BURDUR DSP TEŞKİLATI İL BAŞKANLIĞI KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Burdur Demokratik Sol Parti İl Kongresi Merkez İlçe ve İlçe Teşkilatlarının katılımı ile İl Başkanlığında gerçekleştirdi.
Burdur DSP İl Başkanlığına tekrar Aday olan Ali Ünal delegenin büyük bölümünün oyunu alarak  İl Başkanlığına seçildi. Mütevazi bir partili kalabalığının iştirak ettiği İl Başkanlığı seçimlerinde eski günleri anlatan parti büyükleri sol partinin yeni üyelerini bilgilendirirken, yeni üyelerde partiye hizmet için hazır olduklarını ülkenin zor günlerinde parti içinden umut olacak kişilerin çıkacağını dile getirdiler.   Burdur DSP İl Başkanı Ali Ünal, yeniden il başkanlığına seçtikleri için delegelere bu gönül dostluklarından dolayı teşekkür etti. Ünal DSP zor zamanların partisidir meclis içinde DSP’nin siyasi çizgisini anlayabilen ve bunu devam ettiren bir ekibin varlığını her zaman hissedildiği bir dönemi yaşıyoruz. Ülkenin içte ve dışta kıskaca alındığını söyleyerek politika yapıyoruz.   Merhum liderimiz Bülent Ecevit’ten aldığımız feyz ile yolumuza devam ediyoruz bu nedenle de bir takım parti liderlerinin koltuğunu koruma adına meclis kürsülerinden yaptıkları şovları da halkımızın adına üzüntü ile seyrediyoruz. 15 Temmuz günü geç saatlerde başlayan ve halkımızın büyük bölümünü şehit eden ve büyük bir bölümünü yaralayan FETÖ örgütünü bir kez daha lanetliyorum. Bu örgütün halkımıza yaşattığı bu zulüm gecesine çanak tutanları da kınıyorum.   Merhum liderimiz Bülent Ecevit’in bizlere gösterdiği hedeflerden hiçbir zaman ilke olarak dönmedik. Çalışmalarımıza da bu yönde devam ediyoruz. Çalışmalarımızın halkımızın sorunlarına çare olması için bu gün İl kongremizi yaptık. Bundan böyle de çalışmalarımız hedeflerimiz doğrultusunda devam edecektir.
Burdur Demokratik Sol Parti İl Kongresi Merkez İlçe ve İlçe Teşkilatlarının katılımı ile İl Başkanlığında gerçekleştirdi.

Burdur DSP İl Başkanlığına tekrar Aday olan Ali Ünal delegenin büyük bölümünün oyunu alarak  İl Başkanlığına seçildi. Mütevazi bir partili kalabalığının iştirak ettiği İl Başkanlığı seçimlerinde eski günleri anlatan parti büyükleri sol partinin yeni üyelerini bilgilendirirken, yeni üyelerde partiye hizmet için hazır olduklarını ülkenin zor günlerinde parti içinden umut olacak kişilerin çıkacağını dile getirdiler.

 

Burdur DSP İl Başkanı Ali Ünal, yeniden il başkanlığına seçtikleri için delegelere bu gönül dostluklarından dolayı teşekkür etti. Ünal DSP zor zamanların partisidir meclis içinde DSP’nin siyasi çizgisini anlayabilen ve bunu devam ettiren bir ekibin varlığını her zaman hissedildiği bir dönemi yaşıyoruz. Ülkenin içte ve dışta kıskaca alındığını söyleyerek politika yapıyoruz.

 

Merhum liderimiz Bülent Ecevit’ten aldığımız feyz ile yolumuza devam ediyoruz bu nedenle de bir takım parti liderlerinin koltuğunu koruma adına meclis kürsülerinden yaptıkları şovları da halkımızın adına üzüntü ile seyrediyoruz. 15 Temmuz günü geç saatlerde başlayan ve halkımızın büyük bölümünü şehit eden ve büyük bir bölümünü yaralayan FETÖ örgütünü bir kez daha lanetliyorum. Bu örgütün halkımıza yaşattığı bu zulüm gecesine çanak tutanları da kınıyorum.

 

Merhum liderimiz Bülent Ecevit’in bizlere gösterdiği hedeflerden hiçbir zaman ilke olarak dönmedik. Çalışmalarımıza da bu yönde devam ediyoruz. Çalışmalarımızın halkımızın sorunlarına çare olması için bu gün İl kongremizi yaptık. Bundan böyle de çalışmalarımız hedeflerimiz doğrultusunda devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.