BURDUR EĞİTİMDE ÖNDE OLMAYA DEVAM EDİYOR:

EĞİTİM 27.07.2016 - 11:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3929+ kez okundu.
 

BURDUR EĞİTİMDE ÖNDE OLMAYA DEVAM EDİYOR:

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, bir açıklama yaparak Burdur ilinin TEOG sınavlarında gösterdiği başarıyı açıklayarak emeği geçenlere teşekkür etti
Milletvekili Özçelik açıklamasında, "Uzun yıllardır ilimizin eğitim ve öğretimde başarılı sonuçlarını alıyoruz. Tüm öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle, okul idarecilerimizle başta olmak üzere Valimiz, Milli Eğitim Müdür ve idarecilerimiz ve velilerimizin yoğun çalışma ve gayreti bu sonuçların ortaya çıkmasında en önemli paydaşlardır. Hepimizin ortak çalışmasıyla başarı hedefine ulaşıyoruz" dedi. Burdur merkez ve ilçelerinin TEOG sınavlarında yine göz dolduran bir başarı elde ettiğini belirterek, "Son TEOG sınavlarında 81 il içerisinde ilimiz Türkçe'de 5. sırada, Matematik'te 3.sırada ve Fen Bilgisi'nde 2. sırada yer almıştır. Önümüzdeki yıllarda eksikliklerimizi de gidererek, daha planlı ve programlı çalışarak başarımızı daha da arttırmayı hedefliyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm paydaşlara şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, bir açıklama yaparak Burdur ilinin TEOG sınavlarında gösterdiği başarıyı açıklayarak emeği geçenlere teşekkür etti

Milletvekili Özçelik açıklamasında, "Uzun yıllardır ilimizin eğitim ve öğretimde başarılı sonuçlarını alıyoruz. Tüm öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle, okul idarecilerimizle başta olmak üzere Valimiz, Milli Eğitim Müdür ve idarecilerimiz ve velilerimizin yoğun çalışma ve gayreti bu sonuçların ortaya çıkmasında en önemli paydaşlardır. Hepimizin ortak çalışmasıyla başarı hedefine ulaşıyoruz" dedi.

Burdur merkez ve ilçelerinin TEOG sınavlarında yine göz dolduran bir başarı elde ettiğini belirterek, "Son TEOG sınavlarında 81 il içerisinde ilimiz Türkçe'de 5. sırada, Matematik'te 3.sırada ve Fen Bilgisi'nde 2. sırada yer almıştır. Önümüzdeki yıllarda eksikliklerimizi de gidererek, daha planlı ve programlı çalışarak başarımızı daha da arttırmayı hedefliyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm paydaşlara şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.