BURDUR EMİTT FUARINA KATILIYOR

TURİZM 11.01.2017 - 15:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3172+ kez okundu.
 

BURDUR EMİTT FUARINA KATILIYOR

Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında, Emitt fuarına katılım öncesi hazırlıklarla ilgili yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere toplantı yapıldı.
       26-29 Ocak 2017 tarihileri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Sayahat Fuarı’na (EMİTT) İlimizi temsilen Burdur Valiliği, Burdur Belediye Başkanlığı ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası katılıyor. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı desteğiyle katılımın sağlanacağı Emitt Fuarında komşu il olan Burdur ile Isparta yan yana yer alacak. Fuara katılımla ilgili Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yılmaz’la birlikte Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Süleyman Yaman, BAKA Burdur Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sinan Mesuter ve ilgili kurum personeli katıldı. Toplantıda İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde gerçekleşecek Emitt Fuarında, İlimizin yer alacağı alan ve bu alan içerisindeki yapılacak stand düzenlemeleri görüşülerek değerlendirmelerde bulunuldu. Burdur alanı içerisinde ilimizin tanıtımına yönelik kullanılacak görseller görüşülerek konuyla ilgili gerekli çalışmaların yapılması için ilgililer talimatlandırıldı. Ayrıca Vali Yılmaz, Burdur’un tanıtımına yönelik broşür ve materyaller hazırlanarak fuar alanında tüm Turizm Acentelerine bu materyallerin dağıtılması için gerekli hazırlığın yapılması istedi.  
Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında, Emitt fuarına katılım öncesi hazırlıklarla ilgili yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere toplantı yapıldı.

       26-29 Ocak 2017 tarihileri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Sayahat Fuarı’na (EMİTT) İlimizi temsilen Burdur Valiliği, Burdur Belediye Başkanlığı ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası katılıyor. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı desteğiyle katılımın sağlanacağı Emitt Fuarında komşu il olan Burdur ile Isparta yan yana yer alacak.

Fuara katılımla ilgili Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yılmaz’la birlikte Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Süleyman Yaman, BAKA Burdur Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sinan Mesuter ve ilgili kurum personeli katıldı.

Toplantıda İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde gerçekleşecek Emitt Fuarında, İlimizin yer alacağı alan ve bu alan içerisindeki yapılacak stand düzenlemeleri görüşülerek değerlendirmelerde bulunuldu. Burdur alanı içerisinde ilimizin tanıtımına yönelik kullanılacak görseller görüşülerek konuyla ilgili gerekli çalışmaların yapılması için ilgililer talimatlandırıldı.

Ayrıca Vali Yılmaz, Burdur’un tanıtımına yönelik broşür ve materyaller hazırlanarak fuar alanında tüm Turizm Acentelerine bu materyallerin dağıtılması için gerekli hazırlığın yapılması istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.