BURDUR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ YÖ NETİMİ TOPLANDI

GÜNDEM 25.11.2018 - 13:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2089+ kez okundu.
 

BURDUR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ YÖ NETİMİ TOPLANDI

Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlar Kurulu Toplantısı ile genel sekreterler eğitim semineri Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki bir otelde yapıldı.
Burdur Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi’nin başkanlık ettiği toplantı, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Sicil Müdürü Mustafa Okan, Burdur'da bulunan 25 esnaf odasının başkanları ve personelinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Sipahi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Mayıs ayında düzenlenen genel kurulda aldığı yetki ile çalışmalara hız verdiklerini anlatan Sipahi, “25 esnaf odamızın başkanları ve genel sekreterleri ile istişarelerde bulunarak,  odalarımızı ve birliğimizi çalışma süremiz içinde üst kurum ve kuruluşlarda, birlik ve beraberlik içersinde en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığımızı bilmenizi isterim ” dedi. Birlik Başkanlığı’nın bayrak yarışı olduğuna değinen Sipahi, şunları söyledi: “Küskünlük ve kırgınlıklar olabilir. Ama bizim küsleri barıştırmak, kırgınlıkları ortadan kaldırmak, en büyük hedefimiz olacaktır. Bu konuda tüm oda başkanı arkadaşlarıma duyarlılık göstermelerini canı gönülden rica ediyorum.” Toplantıda, Burdur Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Bayram Balban ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Muhasebe Müdürü Soner Bektaş, mevzuat uygulamaları hakkında bilgiler verdi ve sıkça sorulan soruları cevaplandırdı. Ardından Başkan Sipahi, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde 28 yıl görev yapan eski Genel Sekreter Hüseyin Başıbüyük’e plaket, genel sekreterlere de hediyeler verdi.  
Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlar Kurulu Toplantısı ile genel sekreterler eğitim semineri Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki bir otelde yapıldı.

Burdur Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi’nin başkanlık ettiği toplantı, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Sicil Müdürü Mustafa Okan, Burdur'da bulunan 25 esnaf odasının başkanları ve personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Sipahi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Mayıs ayında düzenlenen genel kurulda aldığı yetki ile çalışmalara hız verdiklerini anlatan Sipahi, “25 esnaf odamızın başkanları ve genel sekreterleri ile istişarelerde bulunarak,  odalarımızı ve birliğimizi çalışma süremiz içinde üst kurum ve kuruluşlarda, birlik ve beraberlik içersinde en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığımızı bilmenizi isterim ” dedi.

Birlik Başkanlığı’nın bayrak yarışı olduğuna değinen Sipahi, şunları söyledi:

“Küskünlük ve kırgınlıklar olabilir. Ama bizim küsleri barıştırmak, kırgınlıkları ortadan kaldırmak, en büyük hedefimiz olacaktır. Bu konuda tüm oda başkanı arkadaşlarıma duyarlılık göstermelerini canı gönülden rica ediyorum.”

Toplantıda, Burdur Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Bayram Balban ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Muhasebe Müdürü Soner Bektaş, mevzuat uygulamaları hakkında bilgiler verdi ve sıkça sorulan soruları cevaplandırdı.

Ardından Başkan Sipahi, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde 28 yıl görev yapan eski Genel Sekreter Hüseyin Başıbüyük’e plaket, genel sekreterlere de hediyeler verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.