BURDUR GÖLÜ 2 SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENECEK

SPOR 02.08.2016 - 10:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4666+ kez okundu.
 

BURDUR GÖLÜ 2 SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENECEK

Burdur Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlendiği 2. Burdur Gölü Açık Satranç Turnuvası 14-19 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.
BURDUR Bahçeşehir Koleji’nde düzenlenecek. Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal Etkinlikleri kapsamında satranç sporunu yaygınlaştırmak, spor kültürünü ve sevgisini oluşturmak ve ilimizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 2015 yılında Burdur Gölü Ulusal Satranç Turnuvası yurtdışı ve yurtiçinden sporcuların katılımı ile gerçekleştirilmişti.    Burdur Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Burdur Gölü Açık Satranç Turnuvası ile 14 -19 Ağustos tarihleri arasında Burdur Bahçeşehir Koleji Spor Salonu’nda yapılacak. 6 gün sürecek olan ve 3 kategoride düzenlenecek olan turnuvada dereceye giren sporculara15 bin TL ödül dağıtılacak.   
Burdur Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlendiği 2. Burdur Gölü Açık Satranç Turnuvası 14-19 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

BURDUR Bahçeşehir Koleji’nde düzenlenecek. Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal Etkinlikleri kapsamında satranç sporunu yaygınlaştırmak, spor kültürünü ve sevgisini oluşturmak ve ilimizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 2015 yılında Burdur Gölü Ulusal Satranç Turnuvası yurtdışı ve yurtiçinden sporcuların katılımı ile gerçekleştirilmişti.   

Burdur Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Burdur Gölü Açık Satranç Turnuvası ile 14 -19 Ağustos tarihleri arasında Burdur Bahçeşehir Koleji Spor Salonu’nda yapılacak. 6 gün sürecek olan ve 3 kategoride düzenlenecek olan turnuvada dereceye giren sporculara15 bin TL ödül dağıtılacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.