BURDUR GÖLÜ HALKIMIZIN UĞRAK YERİ OLDU

YAŞAM 23.02.2016 - 17:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4198+ kez okundu.
 

BURDUR GÖLÜ HALKIMIZIN UĞRAK YERİ OLDU

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi tarafından Halk Plajı’nda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Halk Plajı’nda yapılan çalışmalar bu yıl da devam ediyor. Başkan Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say ve Park ve Bahçeler Müdürü Ayla Pesen ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Halk Plajının cazibe merkezi haline geldiğini belirten Başkan Ercengiz, “Önceki yıllarda Halk Plajı’nda oluşturduğumuz yürüyüş yolları, seyir terasları, oturma alanları, spor alanları ve iskele ile vatandaşlarımızı tekrar gölümüzle barıştırdık. Burdur Gölü’ne dikkat çekmek amacıyla düzenlediğimiz etkinlikler ve konserlerle Burdur Gölü vatandaşlarımızdan tarafından uğrak bir yer haline geldi. Bu yıl da Burdur Gölü’nde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halk Plajı’nda  yürüyüş ve bisiklet yolu için çalışmalarımıza başladık. Ardından oturma alanları oluşturacağız” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi tarafından Halk Plajı’nda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Halk Plajı’nda yapılan çalışmalar bu yıl da devam ediyor. Başkan Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say ve Park ve Bahçeler Müdürü Ayla Pesen ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Halk Plajının cazibe merkezi haline geldiğini belirten Başkan Ercengiz, “Önceki yıllarda Halk Plajı’nda oluşturduğumuz yürüyüş yolları, seyir terasları, oturma alanları, spor alanları ve iskele ile vatandaşlarımızı tekrar gölümüzle barıştırdık. Burdur Gölü’ne dikkat çekmek amacıyla düzenlediğimiz etkinlikler ve konserlerle Burdur Gölü vatandaşlarımızdan tarafından uğrak bir yer haline geldi. Bu yıl da Burdur Gölü’nde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halk Plajı’nda  yürüyüş ve bisiklet yolu için çalışmalarımıza başladık. Ardından oturma alanları oluşturacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.