BURDUR HALKI ELAZIĞ VE MALATYA HALKINA YARDIMA KOŞTU

YAŞAM 25.01.2020 - 13:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3243+ kez okundu.
 

BURDUR HALKI ELAZIĞ VE MALATYA HALKINA YARDIMA KOŞTU

Burdur Belediyesi, Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından yardım kampanyası başlattı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talimatı ile harekete geçen Burdur Belediyesi, personeli kurdukları deprem çadırında erzak, battaniye, kıyafet, çadır ve katalitik soba gibi her türlü yardım malzemesini yaklaşık saat 15.00 saatlerine kadar toplayacak toplanan yardımların bir araç ile Elağzığ ve Malatya da bulunan depremzede vatandaşlara ulaştırılması için deprem bölgesine gönderilecek.   Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice'de ilçesi olan ve çevre illerde de şiddetli hissedilen 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından yardım kampanyası başlatan Burdur Belediyesi, başlattığı kampanyayı sosyal medya hesaplarından duyurdu. Yardım da bulunmak isteyen vatandaşların, yapacakları yardımları Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan eski belediye binasına sabah saat 10.00’dan itibaren teslim edebileceklerini belirtti.  
Burdur Belediyesi, Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından yardım kampanyası başlattı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talimatı ile harekete geçen Burdur Belediyesi, personeli kurdukları deprem çadırında erzak, battaniye, kıyafet, çadır ve katalitik soba gibi her türlü yardım malzemesini yaklaşık saat 15.00 saatlerine kadar toplayacak toplanan yardımların bir araç ile Elağzığ ve Malatya da bulunan depremzede vatandaşlara ulaştırılması için deprem bölgesine gönderilecek.  

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice'de ilçesi olan ve çevre illerde de şiddetli hissedilen 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından yardım kampanyası başlatan Burdur Belediyesi, başlattığı kampanyayı sosyal medya hesaplarından duyurdu. Yardım da bulunmak isteyen vatandaşların, yapacakları yardımları Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan eski belediye binasına sabah saat 10.00’dan itibaren teslim edebileceklerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.