BURDUR HALKI ERCENGİZ’E GÖREVE DEVAM KOMUTU VERDİ.

YAŞAM 01.04.2019 - 09:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4294+ kez okundu.
 

BURDUR HALKI ERCENGİZ’E GÖREVE DEVAM KOMUTU VERDİ.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AK Parti adayı Deniz Kurt ile girdiği yerel seçimlerde açık ara ile seçimleri kazanarak, halk göreve devam dedi.
Burdur da seçim sandıklarının kapanmasının ardından, yapılan sayım sonucunda yaklaşım 4 saat sonra kesin olmayan ancak açık ara ile seçimleri kazandığı belli olur olmaz CHP seçmeni Burdur Cumhuriyet meydanında kutlamalara başladı. CHP il Merkezi’ne gelen seçimin galibi Ali Orkun Ercengiz, önce partililere sakin olmalarını ve bunun bir başarı olduğunu ancak toplumun huzurunu bozacak bir olay olmadığını ifade etti. Seçim süreci esnasında; birçok arkadaşım ve partilim yazılan mesajlara cevap ver şeklinde bana ve parti teşkilatıma söylemleri oldu. Ancak Osmanlı devleti Bilecik Söğüt de kurulmadan önce  devletin bekası için Şeyh Edebali Osman beyi yanına çağırdığı zaman söyledikleri kulağımıza küpe olmuştur. “doğruluk bize, dürüstlük bize, Hak yolu bize”diye söylemiştir. Sizlerden bir şey rica ediyorum. Biz kazanmadık Burdur kazandı. Bu yarışın kaybedeni olmadı hep birlikte kazandık. Bundan sonra ise seçimleri kaybedenlerin de başkanı olacağız dedi.                        BURDUR İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI Burdur da ilçelerde bazı belediye başkanları yerlerini korurken bazı belediye başkanları makamları kazanan yeni sahiplerine bıraktı 31Mart 2019 Seçimlerinin sürprizi ise Çavdır Belediye Başkanı MHP Adayı karşısında seçimi kaybetmesi oldu. AK Parti Çavdır belediye başkanı Mustafa Uysal kendisinin seçimleri ittifak adayı Süleyman Kayacan’a adeta hediye etmesine halkın sağduyusuna güvenmemiz gerekiyor. Karar onların kararı dedi.   Ağlasun Ali Ulusoy, Altınyayla’da AKP adayı Ahmet Serttaş,Bucak’ta AKP adayı Emrullah Ünal, Çeltikçi’de ipi MHP adayı mevcut Başkan Recep Aydın, Kemer İsmail. Zay Karamanlı Fatih Selimoğlu , Çavdır’da MHP adayı Süleyman Kayacan, Gölhisar’da AKP adayı İbrahim Sertbaş Tefenni Ümit Alagöz, Karamanlı Yeşilova CHP adayı Mümtaz Şenel  oldu. 
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AK Parti adayı Deniz Kurt ile girdiği yerel seçimlerde açık ara ile seçimleri kazanarak, halk göreve devam dedi.

Burdur da seçim sandıklarının kapanmasının ardından, yapılan sayım sonucunda yaklaşım 4 saat sonra kesin olmayan ancak açık ara ile seçimleri kazandığı belli olur olmaz CHP seçmeni Burdur Cumhuriyet meydanında kutlamalara başladı. CHP il Merkezi’ne gelen seçimin galibi Ali Orkun Ercengiz, önce partililere sakin olmalarını ve bunun bir başarı olduğunu ancak toplumun huzurunu bozacak bir olay olmadığını ifade etti.

Seçim süreci esnasında; birçok arkadaşım ve partilim yazılan mesajlara cevap ver şeklinde bana ve parti teşkilatıma söylemleri oldu. Ancak Osmanlı devleti Bilecik Söğüt de kurulmadan önce  devletin bekası için Şeyh Edebali Osman beyi yanına çağırdığı zaman söyledikleri kulağımıza küpe olmuştur. “doğruluk bize, dürüstlük bize, Hak yolu bize”diye söylemiştir. Sizlerden bir şey rica ediyorum. Biz kazanmadık Burdur kazandı. Bu yarışın kaybedeni olmadı hep birlikte kazandık. Bundan sonra ise seçimleri kaybedenlerin de başkanı olacağız dedi.

                       BURDUR İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI

Burdur da ilçelerde bazı belediye başkanları yerlerini korurken bazı belediye başkanları makamları kazanan yeni sahiplerine bıraktı 31Mart 2019 Seçimlerinin sürprizi ise Çavdır Belediye Başkanı MHP Adayı karşısında seçimi kaybetmesi oldu. AK Parti Çavdır belediye başkanı Mustafa Uysal kendisinin seçimleri ittifak adayı Süleyman Kayacan’a adeta hediye etmesine halkın sağduyusuna güvenmemiz gerekiyor. Karar onların kararı dedi.  

Ağlasun Ali Ulusoy, Altınyayla’da AKP adayı Ahmet Serttaş,Bucak’ta AKP adayı Emrullah Ünal, Çeltikçi’de ipi MHP adayı mevcut Başkan Recep Aydın, Kemer İsmail. Zay Karamanlı Fatih Selimoğlu , Çavdır’da MHP adayı Süleyman Kayacan, Gölhisar’da AKP adayı İbrahim Sertbaş Tefenni Ümit Alagöz, Karamanlı Yeşilova CHP adayı Mümtaz Şenel  oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.