BURDUR HALKI RAMAZAN DUYGUSALLIĞI YAŞADI

SANAT 26.05.2019 - 11:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3368+ kez okundu.
 

BURDUR HALKI RAMAZAN DUYGUSALLIĞI YAŞADI

Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan Hüsnü Arkan seslendirdiği şarkılarla Burdurlulara duygusal bir akşam yaşattı.
      Birçok müzik eleştirmeni tarafından en iyi yorumculardan birisi olarak değerlendirilen sanatçı Hüsnü Arkan, Eski Otogar alanında sevenleriyle buluştu. Hayranlarının yoğun ilgisi ve alkışları eşliğinde sahneye çıkan Arkan, eski ve yeni şarkılarından oluşan sahne performansı hazırlayarak sevenleri için seslendirdi. Yaklaşık bir iki saat sahnede kalan sanatçı müzik ziyafetine katılan seyirciler tarafından ilgi ve coşku ile izlendi.                         SANATÇI ARKAN TEDAVİ GÖREN İREM KIZI ZİYARET ETTİ Konserde konuşma yapan Başkan Ercengiz “ Dün akşam Üniversiteli kardeşlerim twitter üzerinden başlattıkları #irem için hashtag ile sevgili Hüsnü Arkan’a ilettik, kendisinin bu talebi kabul etmesinin ardından tedavi gören öğrenci kardeşimiz İrem ile buluşturmayı sağladık. Sevgili Hüsnü Arkan bizleri kırmadı. Konsere gelmeden önce İrem’i ziyaret ettik. İrem’in bu hastalığı yenmesi için kendisinden söz aldık. Bizlerde ona destek olacağız. İrem bu hastalığı yenecek. Başta bana bunu duyurma gayretinde olan öğrenci kardeşlerimize, buraya gelerek sanatçı Hüsnü Arkan’a sahne performansı göstermesi sağladığınız için hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi. Bizim başarımız sizin bize güveninizden kaynaklanmaktadır.    
Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan Hüsnü Arkan seslendirdiği şarkılarla Burdurlulara duygusal bir akşam yaşattı.

      Birçok müzik eleştirmeni tarafından en iyi yorumculardan birisi olarak değerlendirilen sanatçı Hüsnü Arkan, Eski Otogar alanında sevenleriyle buluştu. Hayranlarının yoğun ilgisi ve alkışları eşliğinde sahneye çıkan Arkan, eski ve yeni şarkılarından oluşan sahne performansı hazırlayarak sevenleri için seslendirdi. Yaklaşık bir iki saat sahnede kalan sanatçı müzik ziyafetine katılan seyirciler tarafından ilgi ve coşku ile izlendi.  

                      SANATÇI ARKAN TEDAVİ GÖREN İREM KIZI ZİYARET ETTİ

Konserde konuşma yapan Başkan Ercengiz “ Dün akşam Üniversiteli kardeşlerim twitter üzerinden başlattıkları #irem için hashtag ile sevgili Hüsnü Arkan’a ilettik, kendisinin bu talebi kabul etmesinin ardından tedavi gören öğrenci kardeşimiz İrem ile buluşturmayı sağladık. Sevgili Hüsnü Arkan bizleri kırmadı. Konsere gelmeden önce İrem’i ziyaret ettik. İrem’in bu hastalığı yenmesi için kendisinden söz aldık. Bizlerde ona destek olacağız. İrem bu hastalığı yenecek. Başta bana bunu duyurma gayretinde olan öğrenci kardeşlerimize, buraya gelerek sanatçı Hüsnü Arkan’a sahne performansı göstermesi sağladığınız için hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi. Bizim başarımız sizin bize güveninizden kaynaklanmaktadır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.