BURDUR İÇMESUYU İSALE HATTI İNŞAAT İHALESİNE 22 KASIMDA ÇIKIYOR :

GÜNDEM 19.10.2016 - 12:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2252+ kez okundu.
 

BURDUR İÇMESUYU İSALE HATTI İNŞAAT İHALESİNE 22 KASIMDA ÇIKIYOR :

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun sıkı takibi vardı. İçmesuyu İsale Hattının ihaleye çıkacağını müjdeledi.
        Burdur İçmesuyu için Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun sıkı takibi vardı. Bu projeyi yakından takip eden Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik İçmesuyu İsale Hattının ihaleye çıkacağını müjdeledi. 2050 Yılına kadar Su İhtiyacını Karşılayacak Proje Tamamlandı AK Parti Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Burdur İlinin ve civar yerleşimlerin gelecekteki ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile Gökpınar Mevkiindeki açılan yeni kuyulardan Burdur İl Merkezimizin 2050 yılı su ihtiyacı ile karşılayacak olan Burdur İçmesuyu İsale Hattı proje yapımı tamamlanmıştır.” dedi.  Arızalı olan İçme Suyu Hattı Revize Çalışmaları Devam Etmekte Milletvekili Bayram Özçelik Senir’de bulunan kuyularla ilgili olarak “Senir kuyularından Burdur’a içme suyu sağlayan ve arızalı olan içmesuyu hattı revize proje çalışmaları devam etmektedir. Arıtma Tesisi proje yapımı ihalesi en kısa zamanda yapılacak olup, isale hattı ile eş zamanlı tamamlanması hedeflenmektedir.” şeklinde ifade etti. İhale Tarihi Belli Oldu Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Yapılan tüm bu çalışmalar kapsamında sonuç olarak Burdur İçmesuyu İsale Hattı Projesi kapmasında 7 adet kuyu ve terfi hatları, 1 adet terfi merkezi, 1 adet 10.000 m3 su deposu, 1 adet 500 m3 su deposu 15 km 700 mm çapında çelik terfi ve isale hattı ile muhtelif çaplarda da 7 km olmak üzere 22 km isale hattı bulunmaktadır. İçme suyu için birçok görüşmeler gerçekleştirmiştik. İsale hattı yapım işinin 22 KASIM 2016 tarihinde inşaat ihalesi yapılacaktır.  İlimiz İçme suyu projesi  özel ilgi alaka ile takipçisi olan Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Bakan Yardımcımız Harun Tefekçi’ye, DSİ Genel Müdürümüz Murat Acu’ya, DSİ 18. Bölge Müdürümüz Adem Coşkun’a hemşerilerimiz adına teşekkür ederim. Belediye Başkanımızın da Yakın ve yoğun Takibi devam etmektedir." dedi.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun sıkı takibi vardı. İçmesuyu İsale Hattının ihaleye çıkacağını müjdeledi.

        Burdur İçmesuyu için Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun sıkı takibi vardı. Bu projeyi yakından takip eden Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik İçmesuyu İsale Hattının ihaleye çıkacağını müjdeledi. 2050 Yılına kadar Su İhtiyacını Karşılayacak Proje Tamamlandı
AK Parti Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Burdur İlinin ve civar yerleşimlerin gelecekteki ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile Gökpınar Mevkiindeki açılan yeni kuyulardan Burdur İl Merkezimizin 2050 yılı su ihtiyacı ile karşılayacak olan Burdur İçmesuyu İsale Hattı proje yapımı tamamlanmıştır.” dedi. 
Arızalı olan İçme Suyu Hattı Revize Çalışmaları Devam Etmekte
Milletvekili Bayram Özçelik Senir’de bulunan kuyularla ilgili olarak “Senir kuyularından Burdur’a içme suyu sağlayan ve arızalı olan içmesuyu hattı revize proje çalışmaları devam etmektedir. Arıtma Tesisi proje yapımı ihalesi en kısa zamanda yapılacak olup, isale hattı ile eş zamanlı tamamlanması hedeflenmektedir.” şeklinde ifade etti.
İhale Tarihi Belli Oldu
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Yapılan tüm bu çalışmalar kapsamında sonuç olarak Burdur İçmesuyu İsale Hattı Projesi kapmasında 7 adet kuyu ve terfi hatları, 1 adet terfi merkezi, 1 adet 10.000 m3 su deposu, 1 adet 500 m3 su deposu 15 km 700 mm çapında çelik terfi ve isale hattı ile muhtelif çaplarda da 7 km olmak üzere 22 km isale hattı bulunmaktadır. İçme suyu için birçok görüşmeler gerçekleştirmiştik. İsale hattı yapım işinin 22 KASIM 2016 tarihinde inşaat ihalesi yapılacaktır.  İlimiz İçme suyu projesi  özel ilgi alaka ile takipçisi olan Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Bakan Yardımcımız Harun Tefekçi’ye, DSİ Genel Müdürümüz Murat Acu’ya, DSİ 18. Bölge Müdürümüz Adem Coşkun’a hemşerilerimiz adına teşekkür ederim. Belediye Başkanımızın da Yakın ve yoğun Takibi devam etmektedir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.