BURDUR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİ DEĞİŞTİ

ASAYİŞ 22.08.2016 - 15:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4200+ kez okundu.
 

BURDUR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GİRİŞİ DEĞİŞTİ

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü girişi verilen hizmetlerin daha verimli olması ve güvenlik tedbirleri nedeniyle değiştirildi.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretçi girişi verilen hizmetlerin daha verimli ve güvenlik tedbirleri kapsamında, Cumhuriyet Caddesindeki protokol girişi yanına alınarak bu güne kadar kullanılan eski yeri giriş ve çıkışlara kapatıldı.  Emniyet Müdürlüğü giriş ve çıkışlarının kontrol altında tutulabilmesi amacı ile İl Emniyet Müdürlüğü girişinde bulunan eski nöbet kulübesi yıkılarak yerine giriş ve çıkışların kontrol altında tutulabilecek şekilde günümüz teknolojisine uygun bir şekilde yeniden düzenlendi 70 günde tamamlanarak halkın ve ziyaretçilerin hizmetine açıldı Güvenlik açısından daha hassas cihazlarla donatılan günün koşullarına göre sıkı koruma altına alınan Burdur İl Emniyet Müdürlüğü nizamiye girişi Burdur Valisi Şerif YILMAZ, Burdur İl Jandarma Komutanı Tayfun DÜNDAR ve İl Emniyet Müdürü Eyüp ÖZÜDOĞRU tarafından açılışı yapıldı.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü girişi verilen hizmetlerin daha verimli olması ve güvenlik tedbirleri nedeniyle değiştirildi.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretçi girişi verilen hizmetlerin daha verimli ve güvenlik tedbirleri kapsamında, Cumhuriyet Caddesindeki protokol girişi yanına alınarak bu güne kadar kullanılan eski yeri giriş ve çıkışlara kapatıldı.

 Emniyet Müdürlüğü giriş ve çıkışlarının kontrol altında tutulabilmesi amacı ile İl Emniyet Müdürlüğü girişinde bulunan eski nöbet kulübesi yıkılarak yerine giriş ve çıkışların kontrol altında tutulabilecek şekilde günümüz teknolojisine uygun bir şekilde yeniden düzenlendi 70 günde tamamlanarak halkın ve ziyaretçilerin hizmetine açıldı

Güvenlik açısından daha hassas cihazlarla donatılan günün koşullarına göre sıkı koruma altına alınan Burdur İl Emniyet Müdürlüğü nizamiye girişi Burdur Valisi Şerif YILMAZ, Burdur İl Jandarma Komutanı Tayfun DÜNDAR ve İl Emniyet Müdürü Eyüp ÖZÜDOĞRU tarafından açılışı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.