BURDUR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINSIN

SİYASET 23.09.2016 - 10:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4758+ kez okundu.
 

BURDUR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINSIN

-CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER, Burdur İl Milli Eğitim Müdürünün görevden alınmasını istedi…
-DERHAL SORUŞTURMA BAŞLATILSIN? CHP Burdur Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu üyesi Dr. Mehmet GÖKER, Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’a Burdur İl Milli Eğitim Müdürünün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile ilgili yazılı soru önergesi verdi. Burdur’da İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmakta olan Mahmut Bayram’ın kişisel Facebook hesabından skandal yaratacak bir paylaşımda bulunduğunu belirten GÖKER, Söz konusu paylaşımda “Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir” ifadeleri yer almaktadır. Diğer taraftan, Mahmut Bayram’ın Facebook hesabındaki profil fotoğrafında “Dinsiz adama devlette iş verilmez” sözlerinin yer alması da ayrıca düşündürücüdür.” diyerek Mahmut Bayramın derhal görevden alınmasını istedi. Burdur’da yeni başlayan 2016-2017 eğitim öğretim yılında 268 okulda 43 bin 511 öğrenci ve 3 bin 399 öğretmenle ders başı yapıldığını söyleyen CHP’li Vekil, “Mahmut Bayram ve onun gibi düşünen zihniyetlerle, Burdur’da Milli Eğitim’in yönetilmesi düşünülemez. Milli eğitim Bakanlığı derhal konunun üzerine giderek bu zihniyetteki insanları eğitim camiasından ayıklamalıdır.” diyerek konuyu takip edeceğini söyledi. CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER yazılı soru önergesinde şu sorulara yer verdi. Mahmut Bayram ne zaman görevden alınacak ve hakkında soruşturma başlatılacaktır? Mahmut Bayram’ın bu sözleri “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme” suçunu içermekte midir? Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Mahmut Bayram gibi düşünen insanların olup olmadığının araştırılması için Milli Eğitim Müfettişleri göreve çağırılacak mıdır?  
-CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER, Burdur İl Milli Eğitim Müdürünün görevden alınmasını istedi…

-DERHAL SORUŞTURMA BAŞLATILSIN?

CHP Burdur Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu üyesi Dr. Mehmet GÖKER, Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’a Burdur İl Milli Eğitim Müdürünün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile ilgili yazılı soru önergesi verdi.

Burdur’da İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmakta olan Mahmut Bayram’ın kişisel Facebook hesabından skandal yaratacak bir paylaşımda bulunduğunu belirten GÖKER, Söz konusu paylaşımda “Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir” ifadeleri yer almaktadır. Diğer taraftan, Mahmut Bayram’ın Facebook hesabındaki profil fotoğrafında “Dinsiz adama devlette iş verilmez” sözlerinin yer alması da ayrıca düşündürücüdür.” diyerek Mahmut Bayramın derhal görevden alınmasını istedi.

Burdur’da yeni başlayan 2016-2017 eğitim öğretim yılında 268 okulda 43 bin 511 öğrenci ve 3 bin 399 öğretmenle ders başı yapıldığını söyleyen CHP’li Vekil, “Mahmut Bayram ve onun gibi düşünen zihniyetlerle, Burdur’da Milli Eğitim’in yönetilmesi düşünülemez. Milli eğitim Bakanlığı derhal konunun üzerine giderek bu zihniyetteki insanları eğitim camiasından ayıklamalıdır.” diyerek konuyu takip edeceğini söyledi.

CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER yazılı soru önergesinde şu sorulara yer verdi.

Mahmut Bayram ne zaman görevden alınacak ve hakkında soruşturma başlatılacaktır?

Mahmut Bayram’ın bu sözleri “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme” suçunu içermekte midir?

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Mahmut Bayram gibi düşünen insanların olup olmadığının araştırılması için Milli Eğitim Müfettişleri göreve çağırılacak mıdır?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.