BURDUR İLÇELERİ KIRSALI BATININ UYUŞTURUCU TARLASI OLDU

ASAYİŞ 01.07.2016 - 16:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3243+ kez okundu.
 

BURDUR İLÇELERİ KIRSALI BATININ UYUŞTURUCU TARLASI OLDU

Burdur- Bucak İlçesi kırsalı başta olmak üzere Gölhisar ve Yeşilova İlçelerine bağlı köylerde son yıllarda uyuşturucu ekili tarlalar da artış meydana geldi
    Burdur İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler gün geçmiyor ki alınan ihbarları değerlendirerek yeni bir kenevir tarlası ortaya çıkartmasın. Antalya iline yakın çevre ve sınır köyler dahil gözden uzak çeşitli şekilde gizlenmiş zehir tarlaları jandarmanın takibi sonucu imha edilmektedir. Bu konuya duyarlı vatandaşın kolluk kuvvetlerine yaptığı ihbarlar da ayrıca takdirle karşılanmaktadır.   Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri son olarak aldıkları bir ihbarı değerlendirdi Jandarma Bucak İlçesi Karaseki Köyünde ikamet eden A.A ve M.S isimli yasadışı kenevir ekimi yaparak Antalya iline uyuşturucu madde olarak satacağı yönünde elde edilen bilgiler ışığında başlatılan istihbarat çalışmaları sonucunda şüpheli şahıslar 2. ay boyunca takibe alınmıştır.   Jandarma 30 Haziran 2016 Tarihinde Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi Karaseki Köyü ormanlık alanında yapılan operasyonda; ormanlık alan içerisinde şüpheli A.A ve M.S isimli şahısların evlerinden 700 metre sulama hortumu döşeyerek etrafını da çalılar ile kapatarak yetiştirmiş oldukları (3800) kök kenevir bitkisi yakalanmıştır.   Bucak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheliler A.A ve M.S isimli şahıslar ifade vermelerinin ardından mahkemeleri dışarıdan görülmek üzere serbest bırakılmışlardır. Ele geçirilen (3800) Kök kenevir bitkisi Bucak Jandarma Komutanlığı ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir.   Burdur İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ve güven ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum kuruluşlarının da katılımı ile toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine (24) saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.   
Burdur- Bucak İlçesi kırsalı başta olmak üzere Gölhisar ve Yeşilova İlçelerine bağlı köylerde son yıllarda uyuşturucu ekili tarlalar da artış meydana geldi

    Burdur İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler gün geçmiyor ki alınan ihbarları değerlendirerek yeni bir kenevir tarlası ortaya çıkartmasın. Antalya iline yakın çevre ve sınır köyler dahil gözden uzak çeşitli şekilde gizlenmiş zehir tarlaları jandarmanın takibi sonucu imha edilmektedir. Bu konuya duyarlı vatandaşın kolluk kuvvetlerine yaptığı ihbarlar da ayrıca takdirle karşılanmaktadır.

 

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri son olarak aldıkları bir ihbarı değerlendirdi Jandarma Bucak İlçesi Karaseki Köyünde ikamet eden A.A ve M.S isimli yasadışı kenevir ekimi yaparak Antalya iline uyuşturucu madde olarak satacağı yönünde elde edilen bilgiler ışığında başlatılan istihbarat çalışmaları sonucunda şüpheli şahıslar 2. ay boyunca takibe alınmıştır.

 

Jandarma 30 Haziran 2016 Tarihinde Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi Karaseki Köyü ormanlık alanında yapılan operasyonda; ormanlık alan içerisinde şüpheli A.A ve M.S isimli şahısların evlerinden 700 metre sulama hortumu döşeyerek etrafını da çalılar ile kapatarak yetiştirmiş oldukları (3800) kök kenevir bitkisi yakalanmıştır.

 

Bucak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheliler A.A ve M.S isimli şahıslar ifade vermelerinin ardından mahkemeleri dışarıdan görülmek üzere serbest bırakılmışlardır. Ele geçirilen (3800) Kök kenevir bitkisi Bucak Jandarma Komutanlığı ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir.

 

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ve güven ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum kuruluşlarının da katılımı ile toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine (24) saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.