BURDUR JANDARMA EKİPLERİ VELİ VE ÇOCUKLARI BİLGİLENDİRDİ

ASAYİŞ 18.07.2018 - 11:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3648+ kez okundu.
 

BURDUR JANDARMA EKİPLERİ VELİ VE ÇOCUKLARI BİLGİLENDİRDİ

Burdur İl J.K.lığı sorumluluk bölgesinde 12 Temmuz 2018 Perşembe günü 15.00-19.00 saatleri arasında 154 uygulama noktasında ÇOCUKLARIMIZ GÜVENDE-2 uygulaması icra etmiştir.
  Burdur İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, Okulların tatil olduğu dönemlerde, özellikle yaz aylarında eğitim ve öğretimin sona ermesiyle birlikte çocuklarımızın büyük bir bölümünün evlerinde ya da oyun alanlarında, caddelerde, sokaklarda veya tatil yörelerinde çoğunlukla dinlenerek, eğlenerek veya oyun oynayarak zamanlarını geçirdikleri, bununla birlikte son dönemlerde ulusal basında sıklıkla yer alan çocuk kayıplarının ön plana çıktığı görülmektedir.   Bu durum, kolluk kuvvetleri tarafından önleyici güvenlik hizmetleri kapsamında; sistematik bir şekilde çocuklarımızın güvenliğinin sağlanması, suça sürüklenmelerinin veya kaybolmalarının önlenmesi bakımından hâlihazırda uygulanan önleyici tedbirlere ilave olarak bir takım etkin önlemlerin alınmasını zorunlu kılmaktadır.   Bu kapsamda; Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından, mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocuklarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri, psikolojik ve sosyolojik gelişimlerini sağlayabilmeleri, her türlü suça sürüklenmelerinin ve kaybolmalarının engellenmesi, çocuklarımızın gözetilmesi ve yanında ebeveynleri olmayanların tespit edilmesi için, parklarda, mesire ve piknik alanlarında, sahillerde, göl, gölet ve sulama kanallarının bulunduğu bölgelerde, internet kafe, oyun alanlarında, kahvehaneler, metruk binalar ile çocukların sıklıkla bulunduğu cadde ve sokaklarda, ayrıca her türlü kurs binası ve çevresinde uyuşturucu madde satanların, çocuk istismarcılarının ve aranan şahısların yakalanması maksadıyla; Ülke genelinde eş zamanlı olarak 12 Temmuz 2018 Perşembe günü 15.00-19.00 saatleri arasında ÇOCUKLARIMIZ GÜVENDE-2 uygulaması icra edilmiştir.   Burdur İl J.K.lığı sorumluluk bölgesinde 12 Temmuz 2018 Perşembe günü 15.00-19.00 saatleri arasında 154 uygulama noktasında ÇOCUKLARIMIZ GÜVENDE-2 uygulaması icra etmiştir.   Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.  
Burdur İl J.K.lığı sorumluluk bölgesinde 12 Temmuz 2018 Perşembe günü 15.00-19.00 saatleri arasında 154 uygulama noktasında ÇOCUKLARIMIZ GÜVENDE-2 uygulaması icra etmiştir.

 

Burdur İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, Okulların tatil olduğu dönemlerde, özellikle yaz aylarında eğitim ve öğretimin sona ermesiyle birlikte çocuklarımızın büyük bir bölümünün evlerinde ya da oyun alanlarında, caddelerde, sokaklarda veya tatil yörelerinde çoğunlukla dinlenerek, eğlenerek veya oyun oynayarak zamanlarını geçirdikleri, bununla birlikte son dönemlerde ulusal basında sıklıkla yer alan çocuk kayıplarının ön plana çıktığı görülmektedir.

 

Bu durum, kolluk kuvvetleri tarafından önleyici güvenlik hizmetleri kapsamında; sistematik bir şekilde çocuklarımızın güvenliğinin sağlanması, suça sürüklenmelerinin veya kaybolmalarının önlenmesi bakımından hâlihazırda uygulanan önleyici tedbirlere ilave olarak bir takım etkin önlemlerin alınmasını zorunlu kılmaktadır.

 

Bu kapsamda; Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından, mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocuklarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri, psikolojik ve sosyolojik gelişimlerini sağlayabilmeleri, her türlü suça sürüklenmelerinin ve kaybolmalarının engellenmesi, çocuklarımızın gözetilmesi ve yanında ebeveynleri olmayanların tespit edilmesi için, parklarda, mesire ve piknik alanlarında, sahillerde, göl, gölet ve sulama kanallarının bulunduğu bölgelerde, internet kafe, oyun alanlarında, kahvehaneler, metruk binalar ile çocukların sıklıkla bulunduğu cadde ve sokaklarda, ayrıca her türlü kurs binası ve çevresinde uyuşturucu madde satanların, çocuk istismarcılarının ve aranan şahısların yakalanması maksadıyla; Ülke genelinde eş zamanlı olarak 12 Temmuz 2018 Perşembe günü 15.00-19.00 saatleri arasında ÇOCUKLARIMIZ GÜVENDE-2 uygulaması icra edilmiştir.

 

Burdur İl J.K.lığı sorumluluk bölgesinde 12 Temmuz 2018 Perşembe günü 15.00-19.00 saatleri arasında 154 uygulama noktasında ÇOCUKLARIMIZ GÜVENDE-2 uygulaması icra etmiştir.

 

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.