BURDUR JANDARMA SUÇ ODAKLARINA NEFES ALDIRMADI

ASAYİŞ 01.12.2016 - 14:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2291+ kez okundu.
 

BURDUR JANDARMA SUÇ ODAKLARINA NEFES ALDIRMADI

Burdur İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenliği için sürdürülen emniyet ve asayiş hizmetlerine kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.
       Burdur İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Kasım ayı faaliyetlerinde suç odaklarına nefes aldırmadı. Jandarma ekipleri yürüttükleri arama tarama hizmetlerinde: (4) terör, (79) asayiş, (82) takibi gereken olay, (72) kabahat, (10) kaçakçılık, (42) Trafik ve (4) cezaevi olayı olmak üzere toplam (293) olaya müdahale edilmiş olup, bu olaylarda (225) şüpheli şahıs hakkında işlem yapılmış ve bu şahıslardan (2) kişi sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, (3) Kişi hakkında önleyici/koruyucu tedbir kararı verilmiş, (39) şahıs hakkında ise idari para cezası uygulanmış, (32) şahıs hakkında ise idari para cezası uygulanmak üzere ilgili kuruma gönderilmiştir.   Jandarma trafik sorumluluk bölgesinde polis ve Jandarma Trafik Timlerince (2) ölümlü (30) yaralamalı ve (10) maddi hasarlı olmak üzere toplam (42) trafik kazasına müdahale edilmiş, bu kazalarda (2) vatandaşımız hayatını kaybetmiş, (42) vatandaşımız ise yaralanmıştır.   Dönem içerisinde yapılan uygulamalar esnasında çeşitli suçlardan dolayı aranan (70) şüpheli şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir.             JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN ELE GEÇİRİLEN MALZEME  Kaçakçılık ve asayiş olayları kapsamında aşağıdaki malzemeler ele geçirilerek şüpheliler hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.  Ele Geçirilen Malzemeler:  (9)  Adet Av Tüfeği, (1)  Adet Kurusıkı Tabanca (2)  Adet Bıçak  (10)  Gr. Esrar, (1940) Paket Kaçak Sigara,  (9) Adet Altın Sikke, (7) Adet Sikke, (7) Adet Roma Dönemine Ait Hayvan Figürlü Obje, (17) Adet Toprak ve Metal Figürlü Obje,  (1) Adet Çocuk Taşıyan Kadın Figürlü Toprak Heykel,  (1) Adet Metal Taç, (1) Adet Bronz Kap, (15)  Adet Muhtelif Kazı Malzemesi, (1) Adet Dedektör (1)  Adet Jeneratör  (1)  Adet Araç  Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.  
Burdur İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenliği için sürdürülen emniyet ve asayiş hizmetlerine kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

       Burdur İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Kasım ayı faaliyetlerinde suç odaklarına nefes aldırmadı. Jandarma ekipleri yürüttükleri arama tarama hizmetlerinde: (4) terör, (79) asayiş, (82) takibi gereken olay, (72) kabahat, (10) kaçakçılık, (42) Trafik ve (4) cezaevi olayı olmak üzere toplam (293) olaya müdahale edilmiş olup, bu olaylarda (225) şüpheli şahıs hakkında işlem yapılmış ve bu şahıslardan (2) kişi sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, (3) Kişi hakkında önleyici/koruyucu tedbir kararı verilmiş, (39) şahıs hakkında ise idari para cezası uygulanmış, (32) şahıs hakkında ise idari para cezası uygulanmak üzere ilgili kuruma gönderilmiştir.  

Jandarma trafik sorumluluk bölgesinde polis ve Jandarma Trafik Timlerince (2) ölümlü (30) yaralamalı ve (10) maddi hasarlı olmak üzere toplam (42) trafik kazasına müdahale edilmiş, bu kazalarda (2) vatandaşımız hayatını kaybetmiş, (42) vatandaşımız ise yaralanmıştır.  

Dönem içerisinde yapılan uygulamalar esnasında çeşitli suçlardan dolayı aranan (70) şüpheli şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir.  

          JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN ELE GEÇİRİLEN MALZEME

 Kaçakçılık ve asayiş olayları kapsamında aşağıdaki malzemeler ele geçirilerek şüpheliler hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.

 Ele Geçirilen Malzemeler:  (9)  Adet Av Tüfeği, (1)  Adet Kurusıkı Tabanca (2)  Adet Bıçak  (10)  Gr. Esrar, (1940) Paket Kaçak Sigara,  (9) Adet Altın Sikke, (7) Adet Sikke, (7) Adet Roma Dönemine Ait Hayvan Figürlü Obje, (17) Adet Toprak ve Metal Figürlü Obje,  (1) Adet Çocuk Taşıyan Kadın Figürlü Toprak Heykel,  (1) Adet Metal Taç, (1) Adet Bronz Kap, (15)  Adet Muhtelif Kazı Malzemesi, (1) Adet Dedektör (1)  Adet Jeneratör  (1)  Adet Araç

 Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.