BURDUR KARAMANLI TEFENNİ ÇAVDIR YOLU YAPIMINA BAŞLANDI :

SİYASET 31.10.2018 - 10:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3130+ kez okundu.
 

BURDUR KARAMANLI TEFENNİ ÇAVDIR YOLU YAPIMINA BAŞLANDI :

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve milletvekilleri yaptıkları ortak açıklama ile Burdur İlini Batı İlçelerine bağlayan bölünmüş yol çalışmalarına başlanıldığı belirttiler
     AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, birlikte yaptıkları ortak açıklama ile Burdur İlini Batı İlçelerine bağlayan bölünmüş yol çalışmalarına başlanıldığı belirttiler. Sorunun çözülmesi üzerine başlatılan çalışmalar 2019 yılına bitirilmesi planlanmaktadır.   “YOL ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK” Yüklenici Firma tarafından ödenek eksikliği nedeniyle yol çalışmaların durdurulduğunu ancak, Bakanlık ile yapılan görüşmeler neticesinde tekrar çalışmaların başladığını belirten AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Burdur İlimizi batı ilçelerimize bağlayan bu yolda bölünmüş yol çalışmalara başlanmıştı ve yolda aralıklarla bölünmüş yola çalışmaları tamamlanmıştı. Özellikle Karaçal Köyünden geçen yol, Mürseller varyantında yollar yapılmıştı ve özellikle Karamanlı, Tefenni İlçe içerisinden geçen güzergahlar çevre yolu ve bölünmüş yol olarak tamamlandı. Özellikle 24 Haziran seçimlerinden önce yol çalışmaları yüklenici firma tarafından durdurulmuş idi. Seçim sonrası eskiden Karayolları Genel Müdürü olarak Burdur yolları üzerinde hizmetler yaptığımız Yeni Ulaştırma Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’a Milletvekilleri olarak hayırlı olsun ziyaretimizde bu Karayolunun tekrar başlanmasını talepte bulunduk. Yine yeni Karayolları Genel Müdürümüzü Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaretimizde bu talebimizi iletmiştik. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta İli ziyaretlerinde Burdur Valimiz Hasan Şıldak ve İl Başkanımız Volkan Mengi ile beraber Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’a ve Karayolları Genel Müdürümüz Abdülkadir Uraloğlu’na yüklenici firma ile görüşülerek yolun başlaması talebimizi tekrarlamıştık. Yine Yüklenici firma ile 2 defa görüşmemiz neticesinde de bu hafta itibariyle Burdur İlimizi, Batı İlçelerimize bağlayan karayolumuzda çalışmalar başlamış bulunmaktadır. Yolun başlamasında büyük katkı ve gayretlerinden dolayı Kıymetli Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’a, Karayolları Genel Müdürümüz Abdülkadir Uraloğlu’na ve Antalya Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz.”şeklinde belirtiler. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık yaptığı açıklamada “Burdur İlimizi Batı İlçelerimizi bağlayan Karayolumuzda Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte yapılan görüşmeler neticesinde yüklenici firma tarafından tekrar çalışmalar başladı.  Milletvekillerimizle birlikte Burdur İlimizde yapılacak olan tüm projeleri ve yatırımların takibini gerçekleştirerek Burdurlu hemşerilerimizin hizmetine sunmak için çalışıyoruz.” Dediler.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve milletvekilleri yaptıkları ortak açıklama ile Burdur İlini Batı İlçelerine bağlayan bölünmüş yol çalışmalarına başlanıldığı belirttiler

     AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, birlikte yaptıkları ortak açıklama ile Burdur İlini Batı İlçelerine bağlayan bölünmüş yol çalışmalarına başlanıldığı belirttiler. Sorunun çözülmesi üzerine başlatılan çalışmalar 2019 yılına bitirilmesi planlanmaktadır.

 

“YOL ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK”

Yüklenici Firma tarafından ödenek eksikliği nedeniyle yol çalışmaların durdurulduğunu ancak, Bakanlık ile yapılan görüşmeler neticesinde tekrar çalışmaların başladığını belirten AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Burdur İlimizi batı ilçelerimize bağlayan bu yolda bölünmüş yol çalışmalara başlanmıştı ve yolda aralıklarla bölünmüş yola çalışmaları tamamlanmıştı. Özellikle Karaçal Köyünden geçen yol, Mürseller varyantında yollar yapılmıştı ve özellikle Karamanlı, Tefenni İlçe içerisinden geçen güzergahlar çevre yolu ve bölünmüş yol olarak tamamlandı. Özellikle 24 Haziran seçimlerinden önce yol çalışmaları yüklenici firma tarafından durdurulmuş idi. Seçim sonrası eskiden Karayolları Genel Müdürü olarak Burdur yolları üzerinde hizmetler yaptığımız Yeni Ulaştırma Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’a Milletvekilleri olarak hayırlı olsun ziyaretimizde bu Karayolunun tekrar başlanmasını talepte bulunduk. Yine yeni Karayolları Genel Müdürümüzü Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaretimizde bu talebimizi iletmiştik. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta İli ziyaretlerinde Burdur Valimiz Hasan Şıldak ve İl Başkanımız Volkan Mengi ile beraber Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’a ve Karayolları Genel Müdürümüz Abdülkadir Uraloğlu’na yüklenici firma ile görüşülerek yolun başlaması talebimizi tekrarlamıştık. Yine Yüklenici firma ile 2 defa görüşmemiz neticesinde de bu hafta itibariyle Burdur İlimizi, Batı İlçelerimize bağlayan karayolumuzda çalışmalar başlamış bulunmaktadır.

Yolun başlamasında büyük katkı ve gayretlerinden dolayı Kıymetli Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’a, Karayolları Genel Müdürümüz Abdülkadir Uraloğlu’na ve Antalya Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz.”şeklinde belirtiler.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık yaptığı açıklamada “Burdur İlimizi Batı İlçelerimizi bağlayan Karayolumuzda Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte yapılan görüşmeler neticesinde yüklenici firma tarafından tekrar çalışmalar başladı.  Milletvekillerimizle birlikte Burdur İlimizde yapılacak olan tüm projeleri ve yatırımların takibini gerçekleştirerek Burdurlu hemşerilerimizin hizmetine sunmak için çalışıyoruz.” Dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.