BURDUR KEMER İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI “SEÇİM BAŞARI ÖDÜLÜNÜ ALDI”

SİYASET 29.04.2019 - 15:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4768+ kez okundu.
 

BURDUR KEMER İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI “SEÇİM BAŞARI ÖDÜLÜNÜ ALDI”

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 51 il içerisinde en fazla oyu alan İlk 5 ilçe içerisinde Burdur Kemer ilçesi Belediye Başkanı da başarı ödül verildi.
AK Parti 28. Değerlendirme ve İstişare kampı Ankara Kızılcahamam’da 26,27,28 Nisan’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları MYK üyeleri, İl Başkanları, İl Genel Meclis Başkanları, İl kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir, İl, İlçe ve Belde belediye başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekilleri ile kabine üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 51 il içerisinde en fazla oyu alan İlk 5 ilçe Belediye Başkanlarına ödül verildi. Burdur Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay’da yerel seçimlerde elde ettiği yüzde 72,27 oy oranıyla en başarılı İlçe belediye başkanları arasında yer aldı. Başkan Özay’a düzenlenen törende ödülünü, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti. Aldığı ödülden dolayı mutluluğunu dile getiren Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay; ‘’51 İl Belediyesi içinde en çok oy oranı alarak ilk 5 ilçe arasına girerek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül almamıza vesile olan, AK Parti’nin gönül belediyeciliğine inanan bizlere büyük bir destek veren ve her zaman yanımızda olan tüm Kemerli hemşerilerime ve teşkilatıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu başarı onların eseri. Bu ödülü onlar adına aldık’’ dedi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sunduğunu belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’Hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan gönül bağlarını sandıkta gösterdiler. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından takdim edilen bu ödül, bu başarıyı bizlerle gönül birlikteliği yaparak partimizi Kemer’de başarıya ulaştıran ve AK Parti belediyeciliğini taçlandıran Kemer teşkilatımızın ve Halkımızındır. Burdur’umuzun gururu olan Kemer Belediye Başkanımız İsmail Özay Başkanımıza başarılar diler, böylesine bir başarının sağlanmasında gecesini gündüzüne katan, her daim yanı başımızda olan teşkilatımızın tüm üyelerine ve Halkımıza teşekkür ederim’’ dedi. AK Parti 28. Değerlendirme ve İstişare Kampına AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Meni, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı, İlçe Belediye Başkanları, Emrullah Ünal, Ali Ulusoy, Fatih Selimoğlu, Ahmet Serttaş, İbrahim Sertbaş ve İsmail Özay katıldı.  
Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 51 il içerisinde en fazla oyu alan İlk 5 ilçe içerisinde Burdur Kemer ilçesi Belediye Başkanı da başarı ödül verildi.

AK Parti 28. Değerlendirme ve İstişare kampı Ankara Kızılcahamam’da 26,27,28 Nisan’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları MYK üyeleri, İl Başkanları, İl Genel Meclis Başkanları, İl kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir, İl, İlçe ve Belde belediye başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekilleri ile kabine üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 51 il içerisinde en fazla oyu alan İlk 5 ilçe Belediye Başkanlarına ödül verildi. Burdur Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay’da yerel seçimlerde elde ettiği yüzde 72,27 oy oranıyla en başarılı İlçe belediye başkanları arasında yer aldı. Başkan Özay’a düzenlenen törende ödülünü, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.

Aldığı ödülden dolayı mutluluğunu dile getiren Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay; ‘’51 İl Belediyesi içinde en çok oy oranı alarak ilk 5 ilçe arasına girerek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül almamıza vesile olan, AK Parti’nin gönül belediyeciliğine inanan bizlere büyük bir destek veren ve her zaman yanımızda olan tüm Kemerli hemşerilerime ve teşkilatıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu başarı onların eseri. Bu ödülü onlar adına aldık’’ dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sunduğunu belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’Hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan gönül bağlarını sandıkta gösterdiler. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından takdim edilen bu ödül, bu başarıyı bizlerle gönül birlikteliği yaparak partimizi Kemer’de başarıya ulaştıran ve AK Parti belediyeciliğini taçlandıran Kemer teşkilatımızın ve Halkımızındır. Burdur’umuzun gururu olan Kemer Belediye Başkanımız İsmail Özay Başkanımıza başarılar diler, böylesine bir başarının sağlanmasında gecesini gündüzüne katan, her daim yanı başımızda olan teşkilatımızın tüm üyelerine ve Halkımıza teşekkür ederim’’ dedi.

AK Parti 28. Değerlendirme ve İstişare Kampına AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Meni, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı, İlçe Belediye Başkanları, Emrullah Ünal, Ali Ulusoy, Fatih Selimoğlu, Ahmet Serttaş, İbrahim Sertbaş ve İsmail Özay katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.