“BURDUR KENT İÇİ TRAFİĞİ İKİNCİ ETAP İMZALARI ATILDI”

GÜNDEM 05.12.2019 - 20:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2130+ kez okundu.
 

“BURDUR KENT İÇİ TRAFİĞİ İKİNCİ ETAP İMZALARI ATILDI”

Burdur Belediyesi ile Pamukkale Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan Ortak Hizmet Projesi’nin 2. Etabı imzalandı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in girişimleri ile 2016 yılında Burdur Kent Merkezi'nde daha akıcı bir trafik kazandırılması amacıyla, Burdur Belediyesi ile Pamukkale Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan Ortak Hizmet Projesi’nin 2. Etabı imzalandı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengizi’in ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın gerçekleştirdiği Ortak Hizmet Projesi imza töreninde Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünün değerli hocaları Prof. Dr. Soner Haldenbilen, Prof. Dr. Halim Ceylan ve Belediyesi Zabıta Müdürü Şermin Cantürk de hazır bulundular. Başkanlık makamında imzalanan protokole ilişkin açıklama yapan Başkan Ercengiz, “Bugün Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğümüz ve Sayın Rektör Hocamızın imzası ile bir protokole imza attık. Mühendislik Fakültesi’nin çok kıymetli hocalarının ve asistanlarının desteği ile Burdur Kent içi Trafik düzenlemeleri,yaya geçitleri, toplu taşıma ve bisiklet yollarının düzenlenmesi için kıymetli hocalarımız, akademisyenler Burdur’umuzda köklü bir çalışma yapacaklar. İlk etabını 2016 yılında gerçekleştirmiştik. Bir takım fiziki düzenlemeleri onların tavsiyeleri neticesinde yaptık ve belli kavşaklarda belli rahatlamayı sağlamıştık. Daha büyük bir projeye imza atıyoruz bu dönemde, İnşallah sonuçlarını alacağız. Burdur’un çağdaş yaşanabilir bir kent olması yolunda kent içi trafiğinin yeniden düzenlenmesi, yurttaşımızın yaya olarak güvenliğinin düzgün şekilde sağlanması ve vatandaşımızın bizden beklentisi olan, doğru hizmetlerin üretilmesi anlamında bu protokolün kentimize ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca ziyaretlerinden dolayı kıymetli rektörümüze ve hocalarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Bugün Burdur için kent trafiğinde yeni bir gün diyebiliriz. Bugünden itibaren çalışmalar başlayacak ve en kısa sürede de sonuçlarını alacağımıza inanıyorum. Bizler bilime inanıyoruz. İşi doğru kişilerin yapmış olması bize hem zaman kazandıracak, hem de ekonomiye katkı koyacak. Kent merkezindeki trafiğin 5 dakika aksaması demek yüzlerce aracın yakıt tüketmesi demek. Yeni düzenlemelerle de çok daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Bu konuda da güveniyoruz hocalarımıza.” Şeklinde konuştu.  
Burdur Belediyesi ile Pamukkale Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan Ortak Hizmet Projesi’nin 2. Etabı imzalandı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in girişimleri ile 2016 yılında Burdur Kent Merkezi'nde daha akıcı bir trafik kazandırılması amacıyla, Burdur Belediyesi ile Pamukkale Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan Ortak Hizmet Projesi’nin 2. Etabı imzalandı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengizi’in ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın gerçekleştirdiği Ortak Hizmet Projesi imza töreninde Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünün değerli hocaları Prof. Dr. Soner Haldenbilen, Prof. Dr. Halim Ceylan ve Belediyesi Zabıta Müdürü Şermin Cantürk de hazır bulundular.

Başkanlık makamında imzalanan protokole ilişkin açıklama yapan Başkan Ercengiz, “Bugün Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğümüz ve Sayın Rektör Hocamızın imzası ile bir protokole imza attık. Mühendislik Fakültesi’nin çok kıymetli hocalarının ve asistanlarının desteği ile Burdur Kent içi Trafik düzenlemeleri,yaya geçitleri, toplu taşıma ve bisiklet yollarının düzenlenmesi için kıymetli hocalarımız, akademisyenler Burdur’umuzda köklü bir çalışma yapacaklar. İlk etabını 2016 yılında gerçekleştirmiştik. Bir takım fiziki düzenlemeleri onların tavsiyeleri neticesinde yaptık ve belli kavşaklarda belli rahatlamayı sağlamıştık. Daha büyük bir projeye imza atıyoruz bu dönemde, İnşallah sonuçlarını alacağız. Burdur’un çağdaş yaşanabilir bir kent olması yolunda kent içi trafiğinin yeniden düzenlenmesi, yurttaşımızın yaya olarak güvenliğinin düzgün şekilde sağlanması ve vatandaşımızın bizden beklentisi olan, doğru hizmetlerin üretilmesi anlamında bu protokolün kentimize ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca ziyaretlerinden dolayı kıymetli rektörümüze ve hocalarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Bugün Burdur için kent trafiğinde yeni bir gün diyebiliriz. Bugünden itibaren çalışmalar başlayacak ve en kısa sürede de sonuçlarını alacağımıza inanıyorum. Bizler bilime inanıyoruz. İşi doğru kişilerin yapmış olması bize hem zaman kazandıracak, hem de ekonomiye katkı koyacak. Kent merkezindeki trafiğin 5 dakika aksaması demek yüzlerce aracın yakıt tüketmesi demek. Yeni düzenlemelerle de çok daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Bu konuda da güveniyoruz hocalarımıza.” Şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.