BURDUR KİTAP FUARI 9. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

KÜLTÜR 12.02.2020 - 12:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3287+ kez okundu.
 

BURDUR KİTAP FUARI 9. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Kitap Festivali 16 Şubat saat: 13.30’da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda açılıyor.
Burdur  Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, dokuzuncusunu düzenledikleri kitap fuarına yoğun katılım beklediklerini belirterek, pek çok ünlü yazarın imza günlerinde okurlarıyla buluşacağını söyledi. Başkan Ercengiz “Bu yıl dokuzuncusunu gerçekleştireceğimiz kitap fuarımızda geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yine gençlerimizi, çocuklarımızı, okumayı seven tüm vatandaşlarımızı kitapla buluşturacağız. Ben tüm hemşerilerimi fuarımıza, kitapla ve yazarlarımızla buluşmaya davet ediyorum” dedi. 7’den 70’e tün kitapseverlere hitap edecek olan fuarda bu yıl aralarında Bekir Manav, Ertuğrul Günay, Mustafa Balbay, Saygı Öztürk, Serhan Asker, Gürkan Hacır, Yılmaz Aslantürk, Aşkım Kapışmak, İbrahim Özbay, Cemil Kılıç, Tarık Tufam, Yusuf Efe Göçer, Nebi Yıldız, Tuğba Ezici, Nazan Arısoy, Fikri Sağlar, Sinan Meydan, Şükrü Erbaş, Tolga Akpınar, Cezmi Ersöz, Ergün Poyraz, Ersin Atçı, Sinan Yağmur, Ferit Delen, İsmail Saymaz, Bilal Sami Gökdemir, Uğur Tuna, Serhan Keserlioğlu gibi isimlerin olduğu birbirinden değerli yazarlar, imza günlerine katılacak. 16 Şubat Pazar günü açılışı yapılacak olan 9. Kitap Fuarı 25 Şubat salı gününe kadar 10.00 -20.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak.
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Kitap Festivali 16 Şubat saat: 13.30’da Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda açılıyor.

Burdur  Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, dokuzuncusunu düzenledikleri kitap fuarına yoğun katılım beklediklerini belirterek, pek çok ünlü yazarın imza günlerinde okurlarıyla buluşacağını söyledi.


Başkan Ercengiz “Bu yıl dokuzuncusunu gerçekleştireceğimiz kitap fuarımızda geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yine gençlerimizi, çocuklarımızı, okumayı seven tüm vatandaşlarımızı kitapla buluşturacağız. Ben tüm hemşerilerimi fuarımıza, kitapla ve yazarlarımızla buluşmaya davet ediyorum” dedi.

7’den 70’e tün kitapseverlere hitap edecek olan fuarda bu yıl aralarında Bekir Manav, Ertuğrul Günay, Mustafa Balbay, Saygı Öztürk, Serhan Asker, Gürkan Hacır, Yılmaz Aslantürk, Aşkım Kapışmak, İbrahim Özbay, Cemil Kılıç, Tarık Tufam, Yusuf Efe Göçer, Nebi Yıldız, Tuğba Ezici, Nazan Arısoy, Fikri Sağlar, Sinan Meydan, Şükrü Erbaş, Tolga Akpınar, Cezmi Ersöz, Ergün Poyraz, Ersin Atçı, Sinan Yağmur, Ferit Delen, İsmail Saymaz, Bilal Sami Gökdemir, Uğur Tuna, Serhan Keserlioğlu gibi isimlerin olduğu birbirinden değerli yazarlar, imza günlerine katılacak.

16 Şubat Pazar günü açılışı yapılacak olan 9. Kitap Fuarı 25 Şubat salı gününe kadar 10.00 -20.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.