BURDUR KİTAP KURTLARI “ ÜNLÜ YAZARLARIN İMZA GÜNÜN DE OLACAK

KÜLTÜR 15.02.2019 - 16:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3580+ kez okundu.
 

BURDUR KİTAP KURTLARI “ ÜNLÜ YAZARLARIN İMZA GÜNÜN DE OLACAK

Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen Kitap Festivali 15 – 25 Şubat tarihleri arasında Tanınmış yazarları okuyucularıyla buluşturuyor.
Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi salonunda ünlü yayınevleri ve kitap yazarları Burdur Belediyesi tarafından  organize edilerek geleneksel hale gelen, Kitap festivali için kapılarını açtı. Kitap kurtları, Öğrenciler ve okuyucu içir her türden kitapların yer aldığı stantlar Cumartesi günü saat 14.00 de resmi olarak açılacaktır. Burdur Belediyesi Kitap festivaline önemli yazarların yanı sıra İsmail Saymaz ve İrfan Değirmenci gibi gazeteci yazarlar da yerlerini alacaklardır. Gazeteci yazarlar ve kitap yazarları ise kendileri için belirlenen gün ve saatler de gelerek okuyucularına kitaplarını imzalayacaklardır. Burdur Belediyesi Kitap Festivalinin yapılacağı Konferans ve Sergi salonunda yazarlar belirlenen gün ve saatlerde ise imza günleri nedeniyle okuyucularının aldığı kitapları imzalayacaklar ayrıca okuyucular yazarlar ile sohbet etme kendi sevdikleri yazarlarla tanışma imkanını bulacaklardır. 15 Şubat Murat Tavlı, 17 Şubat Ayşegül Dede, Necati Demirci, 19 Şubat Nilgün Bodur, 20 Şubat İrfan Değirmenci , 22 Şubat İsmail Saymaz, 23 Şubat İbrahim Özbay, Şermin Yaşar, 24 Şubat Bilal Sami Gökdemir, Kahraman Tazeoğlu, Yelda Kırçavul ve Sinan Yağmur’un katılımlarıyla renklenecek olan festival Sabah saat 10:00’dan, akşam saat 23:30’a kadar etkinliklerini sürdürecek.  
Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen Kitap Festivali 15 – 25 Şubat tarihleri arasında Tanınmış yazarları okuyucularıyla buluşturuyor.

Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi salonunda ünlü yayınevleri ve kitap yazarları Burdur Belediyesi tarafından  organize edilerek geleneksel hale gelen, Kitap festivali için kapılarını açtı. Kitap kurtları, Öğrenciler ve okuyucu içir her türden kitapların yer aldığı stantlar Cumartesi günü saat 14.00 de resmi olarak açılacaktır.

Burdur Belediyesi Kitap festivaline önemli yazarların yanı sıra İsmail Saymaz ve İrfan Değirmenci gibi gazeteci yazarlar da yerlerini alacaklardır. Gazeteci yazarlar ve kitap yazarları ise kendileri için belirlenen gün ve saatler de gelerek okuyucularına kitaplarını imzalayacaklardır.

Burdur Belediyesi Kitap Festivalinin yapılacağı Konferans ve Sergi salonunda yazarlar belirlenen gün ve saatlerde ise imza günleri nedeniyle okuyucularının aldığı kitapları imzalayacaklar ayrıca okuyucular yazarlar ile sohbet etme kendi sevdikleri yazarlarla tanışma imkanını bulacaklardır. 15 Şubat Murat Tavlı, 17 Şubat Ayşegül Dede, Necati Demirci, 19 Şubat Nilgün Bodur, 20 Şubat İrfan Değirmenci , 22 Şubat İsmail Saymaz, 23 Şubat İbrahim Özbay, Şermin Yaşar, 24 Şubat Bilal Sami Gökdemir, Kahraman Tazeoğlu, Yelda Kırçavul ve Sinan Yağmur’un katılımlarıyla renklenecek olan festival Sabah saat 10:00’dan, akşam saat 23:30’a kadar etkinliklerini sürdürecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.