BURDUR KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

KÜLTÜR 06.10.2018 - 16:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3347+ kez okundu.
 

BURDUR KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Burdur Araştırmacı Yazarlar ve Şairler Derneği tarafından, merhum Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Fahriye Çakar, adına düzenlenen Burdur Kültür Sanat ve Edebiyat günleri Başladı
  Burdur Belediyesi ve Belediye iştirakleri tarafından desteklenen “ Burdur Yazarlar ile buluşuyor Burdur Kitap Okuyor” Teması ile eski belediye binası önünde açıldı. Burdur Araştırmacı Şair ve Yazarlar Derneği adına açıklamalarda bulunan Merhum Fahriye Çakar’ın eşi Yusuf Çakar, bu sene ikincisini düzenlediğim “ Burdur Yazarlarla Buluşuyor. Burdur Kitap Okuyor” Temalı etkinliğimizi eşim Türk Dili ve Edebiyatı için öğretmenlikte yıllarını vermiştir. Bu nedenle derneğimizdeki arkadaşların da desteğini alarak açtık. Türkiye’nin çeşitli illerinde kitap yazarı ve Edebiyatın diğer kolları ile uğraşan birçok yazar dostumuz bu etkinliğe katıldı. Belediyemizin yanında çeşitli yayınevleri de bizlere manevi destek verdi. Etkinliğimizin bir hafta sürmesi bekleniyor. Kitap stantlarında çocuk kitaplarından araştırma inceleme, şiir ve çeşitli konuları içeren yardımcı kitaplar bulunmaktadır. Yazarlarımız burada gün boyu kitap severlere alınan kitaplarını imzalayarak okuyucularımız hem kitap almış olacaklar hem de yazarı ile tanışacaklar.
Burdur Araştırmacı Yazarlar ve Şairler Derneği tarafından, merhum Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Fahriye Çakar, adına düzenlenen Burdur Kültür Sanat ve Edebiyat günleri Başladı

  Burdur Belediyesi ve Belediye iştirakleri tarafından desteklenen “ Burdur Yazarlar ile buluşuyor Burdur Kitap Okuyor” Teması ile eski belediye binası önünde açıldı. Burdur Araştırmacı Şair ve Yazarlar Derneği adına açıklamalarda bulunan Merhum Fahriye Çakar’ın eşi Yusuf Çakar, bu sene ikincisini düzenlediğim “ Burdur Yazarlarla Buluşuyor. Burdur Kitap Okuyor” Temalı etkinliğimizi eşim Türk Dili ve Edebiyatı için öğretmenlikte yıllarını vermiştir. Bu nedenle derneğimizdeki arkadaşların da desteğini alarak açtık.

Türkiye’nin çeşitli illerinde kitap yazarı ve Edebiyatın diğer kolları ile uğraşan birçok yazar dostumuz bu etkinliğe katıldı. Belediyemizin yanında çeşitli yayınevleri de bizlere manevi destek verdi. Etkinliğimizin bir hafta sürmesi bekleniyor. Kitap stantlarında çocuk kitaplarından araştırma inceleme, şiir ve çeşitli konuları içeren yardımcı kitaplar bulunmaktadır. Yazarlarımız burada gün boyu kitap severlere alınan kitaplarını imzalayarak okuyucularımız hem kitap almış olacaklar hem de yazarı ile tanışacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.