BURDUR MHP PARTİLİLERİNE VE AK PARTİ TEŞKİLATINA YEMEK VERDİ.

YAŞAM 07.03.2019 - 16:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3465+ kez okundu.
 

BURDUR MHP PARTİLİLERİNE VE AK PARTİ TEŞKİLATINA YEMEK VERDİ.

Burdur MHP Teşkilatı, yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde Cumhur ittifakının taraftarları olan AK Parti ve MHP üyelerine tanışma ve kaynaşma yemeği verdi.
Burdur Öğretmen evinde MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tanışma ve kaynaşma yemeğine Cumhurbaşkanı baş danışmanı Prof Dr. Ayşen Gürcan, Burdur AK Parti Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik ile AK Parti İl ve İlçe Başkanları ile teşkilat mensupları katıldı. Y   emek sonrasında; AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Gerek AK Parti Teşkilatı gerek MHP İl Teşkilatı Yenikapı ruhuna uygun olarak birlikteliklerini sürdürmektedir. Her iki taraf genel seçimler sonrasın da yerel seçimlerde de ittifak birlikteliğini sürdürmektedir. Sonuç olarak ilimizde MHP- AK Parti birlik ve beraberlik içinde ülkenin bekası için çalışmalarını sürdürmektedir. Birlik ve dayanışma yemeği il başkanlarının gündem ile ilgili konuşmalarının ardından, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, 31 Martta gerçekleşecek yerel seçimler ve yerel yönetim seçimleri sonrasında Burdur kentinin öncelikli sorunları ve yatırımlar konusunda yemeğe katılanlara bilgi aktardılar. Yemeğin onur konuğu Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan seçim öncesi çalışmaları ile ilgili olarak Burdur’a geldiğini hatırlattı.  
Burdur MHP Teşkilatı, yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde Cumhur ittifakının taraftarları olan AK Parti ve MHP üyelerine tanışma ve kaynaşma yemeği verdi.

Burdur Öğretmen evinde MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tanışma ve kaynaşma yemeğine Cumhurbaşkanı baş danışmanı Prof Dr. Ayşen Gürcan, Burdur AK Parti Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik ile AK Parti İl ve İlçe Başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

Y   emek sonrasında; AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Gerek AK Parti Teşkilatı gerek MHP İl Teşkilatı Yenikapı ruhuna uygun olarak birlikteliklerini sürdürmektedir. Her iki taraf genel seçimler sonrasın da yerel seçimlerde de ittifak birlikteliğini sürdürmektedir. Sonuç olarak ilimizde MHP- AK Parti birlik ve beraberlik içinde ülkenin bekası için çalışmalarını sürdürmektedir.

Birlik ve dayanışma yemeği il başkanlarının gündem ile ilgili konuşmalarının ardından, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, 31 Martta gerçekleşecek yerel seçimler ve yerel yönetim seçimleri sonrasında Burdur kentinin öncelikli sorunları ve yatırımlar konusunda yemeğe katılanlara bilgi aktardılar. Yemeğin onur konuğu Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan seçim öncesi çalışmaları ile ilgili olarak Burdur’a geldiğini hatırlattı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.