BURDUR MHP TEŞKİLATI AK PARTİ İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

SİYASET 02.06.2020 - 17:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2710+ kez okundu.
 

BURDUR MHP TEŞKİLATI AK PARTİ İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP’li Belediye Başkanları ile birlikte AK Parti’ye nezaket ziyaretinde bulundular.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ile beraber MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve Yönetim Kurulunu ziyaretinin  sonrasında, MHP Heyeti AK Parti Burdur İl Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu. Cumhur İttifakı olarak ülkemize ve Burdur’a hizmet için var güçleri ile çaba sarf ettiklerini belirten AK Parti Burdur İl Balkanı Volkan Mengi; “Cumhur ittifakı milletin bekası için, ülkemizin ve Burdur’un geleceği için, memleketin hayrı için uzun vadeli olarak  kurulmuş bir ittifaktır. AK Parti ile MHP arasındaki ittifak, bir kardeşlik ittifakıdır. Bu ittifak, bir dava ittifakıdır. Büyük Türkiye'yi oluşturma ittifakıdır.       Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte’ye ve MHP’li Belediye Başkanlarıma, Meclis Üyelerimize VE MHP Teşkilat Üyelerimize ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederim, Birliktelik için de Burdur’umuz için yapılacak bütün adımlarda Milletvekillerimizle beraber Cumhur ittifakının ruhunu ortaya koyarak MHP’li kardeşlerimiz ile istişareli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.
MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP’li Belediye Başkanları ile birlikte AK Parti’ye nezaket ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ile beraber MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve Yönetim Kurulunu ziyaretinin  sonrasında, MHP Heyeti AK Parti Burdur İl Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu.

Cumhur İttifakı olarak ülkemize ve Burdur’a hizmet için var güçleri ile çaba sarf ettiklerini belirten AK Parti Burdur İl Balkanı Volkan Mengi; “Cumhur ittifakı milletin bekası için, ülkemizin ve Burdur’un geleceği için, memleketin hayrı için uzun vadeli olarak  kurulmuş bir ittifaktır. AK Parti ile MHP arasındaki ittifak, bir kardeşlik ittifakıdır. Bu ittifak, bir dava ittifakıdır. Büyük Türkiye'yi oluşturma ittifakıdır.

      Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte’ye ve MHP’li Belediye Başkanlarıma, Meclis Üyelerimize VE MHP Teşkilat Üyelerimize ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederim, Birliktelik için de Burdur’umuz için yapılacak bütün adımlarda Milletvekillerimizle beraber Cumhur ittifakının ruhunu ortaya koyarak MHP’li kardeşlerimiz ile istişareli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.