BURDUR MODERN İNŞAAT ÜRÜNLERİ İLE TANIŞTI

TEKNOLOJİ 07.04.2018 - 13:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3787+ kez okundu.
 

BURDUR MODERN İNŞAAT ÜRÜNLERİ İLE TANIŞTI

Burdur Tekinler A.Ş. Tarafından bayiliği yapılan buton kiremit ve inşaat sektöründe çatı elemanlarını düzenlediği gecede tanıttı.
  İnşaat malzemeleri temini alınanda önemli çalışmalar yapan “ Tekinler BAF” bu konudaki çabalarına bir yenisini daha ekledi. Tuğlacılık alanında yıllardır üretim yapan “ Tekinler toprak sanayi” inşaat alınandaki yenilik konusundaki çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Hatipoğlu firmalarının Kütahya farikalarında ürettiği “Beton” kiremit ürünlerinin bölge bayiliği ile çatı örtüsü alanında yardımcı inşaat malzemesi olan Wabis çatı için kullanılan elemanların tanıtımını inşaat sahiplerine ve ustalarına tanıttı. Tekinler “BAF” inşaat malzemeleri temin alanında gerçekleştirdiği gece de bir konuşma yapan “Hatipoğlu GÜNEŞ” firmasının yönetim kurulunu temsilen Selman Hatipoğlu; kırk yıllık bir çalışmanın sonucunda inşaatçı olan sizlerin huzuruna yani ürünlerimizi “ Tekinler BAF” firmasının bizim   için düzenlediği gecede sizlerin hizmetine getirmiş bulunuyoruz. 73 yıllık bu alanda hizmet veren bir firmayız. Son beş yıllık dönemde Avrupa’daki ülkelerde inşaat alanındaki gelişmelere baktık. İsveç’den getirdiğimiz bu makineler ile “Beton” kiremit sektörüne adım attık. Ülkemize getirdiğimiz yeniliklerle hem binalarımızın görselliğini hem de inşaatlarımıza kattığı estetik ile katma değer artışını sağladık. İnşaatların gün geçtikçe bir takım özelliklerinin arandığı günümüzde sizlere inşaatın kalitesinin ne şekilde artırılacağını da göstermiş oluyoruz. Renk ve ürün çeşitliliği açısından da imalat aşamasında yine kalite ve estetiğe kaliteye önem vererek sizlerin karşısına çıktık. Vabis yardımcı çatı ürünleri adına konuşma yapan, İsmail Turaboğlu ise yaptığı konuşmada; Firmamız 1999 yılında çatı kar tutucu ürünleri ve bu konudaki ürünlerin satış ve montajı konusunda faaliyete başlamıştır. Bu konuda firma olarak o günden bu güne 400 dolayında ürün ile çatı örtü elemanları konusunda ürün imalatı yapmaktadır. Yeni yapılan ürünlerin ise çatı altında sızdırmazlık ürünleri bulunmaktadır dedi. Gecenin kalan bölümünde ise ürünlerin minimize edilmiş çatı profili üzerinde ustasını getirterek uygulamalı gösterileri yapıldı.
Burdur Tekinler A.Ş. Tarafından bayiliği yapılan buton kiremit ve inşaat sektöründe çatı elemanlarını düzenlediği gecede tanıttı.

  İnşaat malzemeleri temini alınanda önemli çalışmalar yapan “ Tekinler BAF” bu konudaki çabalarına bir yenisini daha ekledi. Tuğlacılık alanında yıllardır üretim yapan “ Tekinler toprak sanayi” inşaat alınandaki yenilik konusundaki çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Hatipoğlu firmalarının Kütahya farikalarında ürettiği “Beton” kiremit ürünlerinin bölge bayiliği ile çatı örtüsü alanında yardımcı inşaat malzemesi olan Wabis çatı için kullanılan elemanların tanıtımını inşaat sahiplerine ve ustalarına tanıttı.

Tekinler “BAF” inşaat malzemeleri temin alanında gerçekleştirdiği gece de bir konuşma yapan “Hatipoğlu GÜNEŞ” firmasının yönetim kurulunu temsilen Selman Hatipoğlu; kırk yıllık bir çalışmanın sonucunda inşaatçı olan sizlerin huzuruna yani ürünlerimizi “ Tekinler BAF” firmasının bizim   için düzenlediği gecede sizlerin hizmetine getirmiş bulunuyoruz. 73 yıllık bu alanda hizmet veren bir firmayız. Son beş yıllık dönemde Avrupa’daki ülkelerde inşaat alanındaki gelişmelere baktık. İsveç’den getirdiğimiz bu makineler ile “Beton” kiremit sektörüne adım attık.

Ülkemize getirdiğimiz yeniliklerle hem binalarımızın görselliğini hem de inşaatlarımıza kattığı estetik ile katma değer artışını sağladık. İnşaatların gün geçtikçe bir takım özelliklerinin arandığı günümüzde sizlere inşaatın kalitesinin ne şekilde artırılacağını da göstermiş oluyoruz. Renk ve ürün çeşitliliği açısından da imalat aşamasında yine kalite ve estetiğe kaliteye önem vererek sizlerin karşısına çıktık.

Vabis yardımcı çatı ürünleri adına konuşma yapan, İsmail Turaboğlu ise yaptığı konuşmada; Firmamız 1999 yılında çatı kar tutucu ürünleri ve bu konudaki ürünlerin satış ve montajı konusunda faaliyete başlamıştır. Bu konuda firma olarak o günden bu güne 400 dolayında ürün ile çatı örtü elemanları konusunda ürün imalatı yapmaktadır. Yeni yapılan ürünlerin ise çatı altında sızdırmazlık ürünleri bulunmaktadır dedi. Gecenin kalan bölümünde ise ürünlerin minimize edilmiş çatı profili üzerinde ustasını getirterek uygulamalı gösterileri yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.