BURDUR SAĞLIKTA YENİ HEYECAN

SAĞLIK 26.11.2021 - 11:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3441+ kez okundu.
 

BURDUR SAĞLIKTA YENİ HEYECAN

Burdur Kurucu Şube Başkanı Dr. Egemen Gökbolat'ın davetiyle gelen genel başkanlık düzeyindeki ekip önce hekimlerle tanıştı ve sıkıntılarını dinledi.
Genel Sağlık-İş Genel Merkez Yönetimi Burdur' a çıkarma yaptı.Burdur etkinliğine Birleşik Kamu İş Konfederasyonuna bağlı Genel Sağlık İş Genel Başkan Derya Uğur , Genel Sekreter Gazi Çeliker, Izmir Şube Sekreteri Tarık Doğan , Burdur Aile Hekimleri Derneği Başkanı Osman Gençer yanısıra Burdur Eğitim İş Şube Başkanı Erkan Putgül de katıldı. Burdur Kurucu Şube Başkanı Dr. Egemen Gökbolat'ın davetiyle gelen genel başkanlık düzeyindeki ekip önce hekimlerle tanıştı ve sıkıntılarını dinledi. Sendikanın özellikle sağlık mevzuatına hakim yetkin avukatlar yoluyla hukuksal anlamda her türlü desteği üyelerine ücretsiz sağladığı paylaşıldı ve kazandığı davalar ile ilgili bilgiler verildi. Bunun yanısıra ekonomik sıkıntılar, özlük hakları, malpraktis yasaları gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu. DR EGEMEN; ÖRGÜTLÜ OLURSAK KAZANIRIZ Dr. Egemen Gökbolat yaptığı konuşmasında üst kimliklerin ve günlük kazanımların bir kenara bırakılması gerektiğini ve hekimlik alt kimliğinde bir araya gelinmesini, ancak bu sayede çeşitli kazanımlar elde edileceğinin altını çizdi. EĞİTİM İŞ DESTEĞİ Eğitim-İş Burdur Şube Başkanı Erkan Putgül de örgütlü mücadele bağlamında fikirlerini söyledi. Hekimlerin de öğretmenler gibi ortak çatı altında buluşması ve bir araya gelerek çok daha güçlü olmaları gerektiğinin önemini anlattı. UĞRAMADIK SAĞLIKCI KALMADI Daha sonra Dr. Egemen Gökbolat ve Dr. Ulaş Sağlam ile servisleri, ameliyathaneyi ve laboratuvarı ziyaret eden sendika yönetimi buralarda da temaslarda bulundu ve artık Burdur'da da yapılandıklarını anlatarak destek istedi. Hastaneden sonra Halk Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezleri de ziyaret edilerek çeşitli temaslar kuruldu .  
Burdur Kurucu Şube Başkanı Dr. Egemen Gökbolat'ın davetiyle gelen genel başkanlık düzeyindeki ekip önce hekimlerle tanıştı ve sıkıntılarını dinledi.

Genel Sağlık-İş Genel Merkez Yönetimi Burdur' a çıkarma yaptı.Burdur etkinliğine Birleşik Kamu İş Konfederasyonuna bağlı Genel Sağlık İş Genel Başkan Derya Uğur , Genel Sekreter Gazi Çeliker, Izmir Şube Sekreteri Tarık Doğan , Burdur Aile Hekimleri Derneği Başkanı Osman Gençer yanısıra Burdur Eğitim İş Şube Başkanı Erkan Putgül de katıldı.

Burdur Kurucu Şube Başkanı Dr. Egemen Gökbolat'ın davetiyle gelen genel başkanlık düzeyindeki ekip önce hekimlerle tanıştı ve sıkıntılarını dinledi.

Sendikanın özellikle sağlık mevzuatına hakim yetkin avukatlar yoluyla hukuksal anlamda her türlü desteği üyelerine ücretsiz sağladığı paylaşıldı ve kazandığı davalar ile ilgili bilgiler verildi.

Bunun yanısıra ekonomik sıkıntılar, özlük hakları, malpraktis yasaları gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

DR EGEMEN; ÖRGÜTLÜ OLURSAK KAZANIRIZ

Dr. Egemen Gökbolat yaptığı konuşmasında üst kimliklerin ve günlük kazanımların bir kenara bırakılması gerektiğini ve hekimlik alt kimliğinde bir araya gelinmesini, ancak bu sayede çeşitli kazanımlar elde edileceğinin altını çizdi.

EĞİTİM İŞ DESTEĞİ

Eğitim-İş Burdur Şube Başkanı Erkan Putgül de örgütlü mücadele bağlamında fikirlerini söyledi. Hekimlerin de öğretmenler gibi ortak çatı altında buluşması ve bir araya gelerek çok daha güçlü olmaları gerektiğinin önemini anlattı.

UĞRAMADIK SAĞLIKCI KALMADI

Daha sonra Dr. Egemen Gökbolat ve Dr. Ulaş Sağlam ile servisleri, ameliyathaneyi ve laboratuvarı ziyaret eden sendika yönetimi buralarda da temaslarda bulundu ve artık Burdur'da da yapılandıklarını anlatarak destek istedi.

Hastaneden sonra Halk Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezleri de ziyaret edilerek çeşitli temaslar kuruldu .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.