BURDUR SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜ

GÜNDEM 08.01.2017 - 11:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3681+ kez okundu.
 

BURDUR SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜ

Sarıkamış Harekatı'nın 102. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yürüyüş şeker meydanından başlayarak şehitlikte okunan Kuran’ın ardından sona erdi .
Burdur Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Burdur Valiliği tarafından düzenlenen etkinlik Şeker Meydanında sabah saat 10.00 da Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın korteje katılması ile başladı. Etkinliklere Burdur Valisi Şerif Yılmaz, ve Burdur protokol üyeleri 58’inci Piyade Alayı ve Tankçı askeri birlikler ile Burdur Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı unsurlar ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor birimleri ile vatandaşlar katıldı. Yürüyüş Atatürk Caddesi ve Gazi caddesini takiben Şehir mezarlığındaki şehitlikte sona erdi Burdur Şehir mezarlığına kadar yapılan yürüyüşte guruplar çeşitli sloganlar atarak şehitlikte bulunan şehitlik anıtı önünde bir araya gelen yürüyüş korteji burada saygı duruşu ve istiklal marşını okudu. Burdur Müftülüğü tarafından görevlendirilen iki kişi tarafından kuran okunarak dua edildi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Üniversite gençliği içindeki bazı sporcular ise atalarımızın 102 yıl önce çetin kış şartlarında Kars ile sınırlarının içinde bulunan Allah-u Ekber dağlarında ulusal bütünlüğümüzün sağlanması adına verilen savaşta yürüyüş kolunda donarak ölmesinin anısının bu günün koşullarında tekrarlanmasıdır. Bu günün gençleri olarak onlara daima minnet borçluyuz açıklamasında bulundular.  
Sarıkamış Harekatı'nın 102. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yürüyüş şeker meydanından başlayarak şehitlikte okunan Kuran’ın ardından sona erdi .

Burdur Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Burdur Valiliği tarafından düzenlenen etkinlik Şeker Meydanında sabah saat 10.00 da Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın korteje katılması ile başladı. Etkinliklere Burdur Valisi Şerif Yılmaz, ve Burdur protokol üyeleri 58’inci Piyade Alayı ve Tankçı askeri birlikler ile Burdur Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı unsurlar ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor birimleri ile vatandaşlar katıldı. Yürüyüş Atatürk Caddesi ve Gazi caddesini takiben Şehir mezarlığındaki şehitlikte sona erdi

Burdur Şehir mezarlığına kadar yapılan yürüyüşte guruplar çeşitli sloganlar atarak şehitlikte bulunan şehitlik anıtı önünde bir araya gelen yürüyüş korteji burada saygı duruşu ve istiklal marşını okudu. Burdur Müftülüğü tarafından görevlendirilen iki kişi tarafından kuran okunarak dua edildi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Üniversite gençliği içindeki bazı sporcular ise atalarımızın 102 yıl önce çetin kış şartlarında Kars ile sınırlarının içinde bulunan Allah-u Ekber dağlarında ulusal bütünlüğümüzün sağlanması adına verilen savaşta yürüyüş kolunda donarak ölmesinin anısının bu günün koşullarında tekrarlanmasıdır. Bu günün gençleri olarak onlara daima minnet borçluyuz açıklamasında bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.