BURDUR SİYASETİ SERT AÇIKLAMALAR İLE SÜRÜYOR

SİYASET 04.02.2019 - 16:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4708+ kez okundu.
 

BURDUR SİYASETİ SERT AÇIKLAMALAR İLE SÜRÜYOR

AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “Nelerin eksik olduğunu, kendisinin nasıl başarısız olduğunu bir güzel Burdurluya kendi ağzıyla anlatmış.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in, Canlı yayın davetini talihsiz bir açıklama olarak değerlendirdi. Yaptığı yazılı açıklamada ağır eleştiriler ile cevap veren AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “Başarısızlıklarını tekrar ederek programı sonlandıran birinin tartışma programına çıkmama ayrıca gerek yok diyen AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “Nelerin eksik olduğunu, kendisinin nasıl başarısız olduğunu bir güzel Burdurluya kendi ağzıyla anlatmış. Şimdi ben çıkıp tekrar neyi tartışacağım ki Başkanla? Enerjisini boşa harcamasın. Bu kentin ufuksuz kılavuza ihtiyacı yok. Burdur, mantıksız ve muğlak politikalarla yönetilemez. Çatışma kültüründen beslenenler, görüyoruz ki korkularının esiri olmuşlar. Bakın, benim Burdur için hayallerim, hedeflerim ve projelerim var. Bunları anlatmam için de Sayın Başkan’ın programıma katılmasına gerek yok. Çıkıp onları ben anlatırım zaten. Sağ olsun o başarısızlıklarını anlattı, şimdi sıra bende, ben de projeleri mi anlatacağım inşallah.”   “BECERİKSİZLİĞİN ADI NE ZAMAN ÖZGÜVEN OLDU” Açıklamasının sonunda sosyal medya paylaşımlarına da atıfta bulunan Kurt, “Ben başta olmak üzere Burdurlu hemşerilerimi de hayretlere düşüren konu, bir belediye başkanının üst üste başarısızlıklarını itiraf edip, birilerinin de bunu “özgüveni yüksek olmak” diye pazarlanması” dedi. “Beceriksizliğin adı ne zamandır özgüven oldu?” diye soran Kurt, “Burdurlu hemşerilerimden kendilerine şunu sormalarını rica ediyorum: Canlı yayında bizzat kendi ağzıyla seçilmeden önce atıp tuttuğunu söyleyen, seçildikten sonra da bunları başaramadığını itiraf eden birisine bir daha oy verilir mi? Böyle biri bir daha başkan olarak seçilir mi? Bu soruları kendilerine sorsunlar” diye konuştu.
AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “Nelerin eksik olduğunu, kendisinin nasıl başarısız olduğunu bir güzel Burdurluya kendi ağzıyla anlatmış.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in, Canlı yayın davetini talihsiz bir açıklama olarak değerlendirdi. Yaptığı yazılı açıklamada ağır eleştiriler ile cevap veren AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “Başarısızlıklarını tekrar ederek programı sonlandıran birinin tartışma programına çıkmama ayrıca gerek yok diyen AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “Nelerin eksik olduğunu, kendisinin nasıl başarısız olduğunu bir güzel Burdurluya kendi ağzıyla anlatmış. Şimdi ben çıkıp tekrar neyi tartışacağım ki Başkanla? Enerjisini boşa harcamasın. Bu kentin ufuksuz kılavuza ihtiyacı yok. Burdur, mantıksız ve muğlak politikalarla yönetilemez. Çatışma kültüründen beslenenler, görüyoruz ki korkularının esiri olmuşlar. Bakın, benim Burdur için hayallerim, hedeflerim ve projelerim var. Bunları anlatmam için de Sayın Başkan’ın programıma katılmasına gerek yok. Çıkıp onları ben anlatırım zaten. Sağ olsun o başarısızlıklarını anlattı, şimdi sıra bende, ben de projeleri mi anlatacağım inşallah.”

 

“BECERİKSİZLİĞİN ADI NE ZAMAN ÖZGÜVEN OLDU”

Açıklamasının sonunda sosyal medya paylaşımlarına da atıfta bulunan Kurt, “Ben başta olmak üzere Burdurlu hemşerilerimi de hayretlere düşüren konu, bir belediye başkanının üst üste başarısızlıklarını itiraf edip, birilerinin de bunu “özgüveni yüksek olmak” diye pazarlanması” dedi. “Beceriksizliğin adı ne zamandır özgüven oldu?” diye soran Kurt, “Burdurlu hemşerilerimden kendilerine şunu sormalarını rica ediyorum: Canlı yayında bizzat kendi ağzıyla seçilmeden önce atıp tuttuğunu söyleyen, seçildikten sonra da bunları başaramadığını itiraf eden birisine bir daha oy verilir mi? Böyle biri bir daha başkan olarak seçilir mi? Bu soruları kendilerine sorsunlar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.