BURDUR TEKNOKENT GENEL KURULU YAPILDI

TEKNOLOJİ 28.03.2017 - 17:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4053+ kez okundu.
 

BURDUR TEKNOKENT GENEL KURULU YAPILDI

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi BAKA Teknoloji Geliştirme Bölgesi Burdur Teknokent Yönetici Anonim Şirketi 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Rektörlük Yönetim Kurulu Odasında gerçekleştirildi.
Başkanı Yusuf KEYİK, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Durmuş ACAR, Prof. Dr. Mehmet KARACA, Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökhan YILMAZ, Burdur İl Ticaret Müdürü Aylin Sacide ÇAĞLAR, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Cihat ÇAVUŞOĞLU, Teknokent Şube Müdürleri Öğr. Gör. Veli SİPAHİ ve Yrd. Doç. Dr. Zuhal AKYÜREK  katıldı. Toplantı öncesi açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ,  Teknokentin 2017 yılı içerisinde hizmet vermeye başlayacağını belirterek “ 2016 yılı olağan genel kurul toplantısını yapmak için bir araya geldik. Teknokentimizin kuruluşundan itibaren uygun bir yer arayışındaydık.  2015 yılı içerisinde yaptığımız olağan üstü toplantıda yer sorununu da çözdük ve ihale süreci yapıldı. İnşaat sürecinde de sona yaklaşıyoruz. Birkaç ay içerisinde teknokentimizin hizmet binası açılışını gerçekleştireceğiz, bugün de bu konuları konuşacağız. 2017 yılı içerisinde işletmelerimiz teknokent içerisinde yer almaya başlayacaklar. Teknokent, üniversitelerin içinde bulundukları eko sistem içerisinde üniversitelerin akademik ve ARGE gücü ile sanayicinin girişimcinin iş yapma gücünü ve potansiyelini bir araya getiren bir mekanizmadır. Teknokentler, üniversite-sanayi işbirliğinin somut örneğidir. Burdur’da hayvancılık, madencilik ve enerji gibi güçlü olunan alanlarda teknokent bünyesindeki ulusal ve uluslararası düzeydeki firmalarla üniversitemin akademik altyapısının işbirliği yapacağı bir çalışma düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi BAKA Teknoloji Geliştirme Bölgesi Burdur Teknokent Yönetici Anonim Şirketi 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Rektörlük Yönetim Kurulu Odasında gerçekleştirildi.

Başkanı Yusuf KEYİK, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Durmuş ACAR, Prof. Dr. Mehmet KARACA, Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökhan YILMAZ, Burdur İl Ticaret Müdürü Aylin Sacide ÇAĞLAR, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Cihat ÇAVUŞOĞLU, Teknokent Şube Müdürleri Öğr. Gör. Veli SİPAHİ ve Yrd. Doç. Dr. Zuhal AKYÜREK  katıldı.

Toplantı öncesi açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ,  Teknokentin 2017 yılı içerisinde hizmet vermeye başlayacağını belirterek “ 2016 yılı olağan genel kurul toplantısını yapmak için bir araya geldik. Teknokentimizin kuruluşundan itibaren uygun bir yer arayışındaydık.  2015 yılı içerisinde yaptığımız olağan üstü toplantıda yer sorununu da çözdük ve ihale süreci yapıldı. İnşaat sürecinde de sona yaklaşıyoruz. Birkaç ay içerisinde teknokentimizin hizmet binası açılışını gerçekleştireceğiz, bugün de bu konuları konuşacağız. 2017 yılı içerisinde işletmelerimiz teknokent içerisinde yer almaya başlayacaklar. Teknokent, üniversitelerin içinde bulundukları eko sistem içerisinde üniversitelerin akademik ve ARGE gücü ile sanayicinin girişimcinin iş yapma gücünü ve potansiyelini bir araya getiren bir mekanizmadır. Teknokentler, üniversite-sanayi işbirliğinin somut örneğidir. Burdur’da hayvancılık, madencilik ve enerji gibi güçlü olunan alanlarda teknokent bünyesindeki ulusal ve uluslararası düzeydeki firmalarla üniversitemin akademik altyapısının işbirliği yapacağı bir çalışma düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.