BURDUR THM SANAT ŞÖLENİ YAŞADI

SANAT 20.12.2017 - 15:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2519+ kez okundu.
 

BURDUR THM SANAT ŞÖLENİ YAŞADI

Burdur Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından (MAKÜ) Konferans ve Sergi salonunda konser düzenlendi.
Burdur Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun konseri, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu’nda düzenlendi. Konseri, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Konserde Koro Şefi Gökhan Çağırgan yönetimindeki Türk Halk Müziği Topluluğu Ege, Akdeniz, İç Anadolu türkülerini koro ve solo olarak seslendirdi. Konser sonunda konuşan Başkan Ercengiz, “Sanat evrenseldir. Sanatın dili, dini, ırkı, cinsiyeti yoktur. Sanat, insan var olduğu günden beri bir ihtiyaçtır. Türküler, insanların üzüntülerini, sevinçlerini, nefretlerini, geleceğe dair umutlarını ortaya koyar. Sanat bizim ortak dilimizdir. Bizi birleştiren en önemli unsurlardan biri sanattır. Bugün çok değerli koromuz, müzisyenlerimiz uzunca bir süredir hazırladıkları sanat şölenini bize sunacaklar. Bizleri sanatsız bırakmadıkları için koromuza teşekkür ediyorum.” dedi. Konser sonunda Başkan Ercengiz koro şefi Gökhan Çağırgan’a plaket verdi  
Burdur Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından (MAKÜ) Konferans ve Sergi salonunda konser düzenlendi.

Burdur Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun konseri, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu’nda düzenlendi. Konseri, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Konserde Koro Şefi Gökhan Çağırgan yönetimindeki Türk Halk Müziği Topluluğu Ege, Akdeniz, İç Anadolu türkülerini koro ve solo olarak seslendirdi.

Konser sonunda konuşan Başkan Ercengiz, “Sanat evrenseldir. Sanatın dili, dini, ırkı, cinsiyeti yoktur. Sanat, insan var olduğu günden beri bir ihtiyaçtır. Türküler, insanların üzüntülerini, sevinçlerini, nefretlerini, geleceğe dair umutlarını ortaya koyar. Sanat bizim ortak dilimizdir. Bizi birleştiren en önemli unsurlardan biri sanattır. Bugün çok değerli koromuz, müzisyenlerimiz uzunca bir süredir hazırladıkları sanat şölenini bize sunacaklar. Bizleri sanatsız bırakmadıkları için koromuza teşekkür ediyorum.” dedi.

Konser sonunda Başkan Ercengiz koro şefi Gökhan Çağırgan’a plaket verdi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.