BURDUR TURİZM EĞİTİM MERKEZİ ÇITAYI YÜKSELTİYOR

TURİZM 15.03.2017 - 14:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3678+ kez okundu.
 

BURDUR TURİZM EĞİTİM MERKEZİ ÇITAYI YÜKSELTİYOR

Burdur Turizm Eğitim Merkezi, daha çok öğrenciye hizmet vermek amacı ile bulunduğu konum itibarıyla çıtayı yükselterek eğitim’ine devam edecek.
                                      EĞİTİM MERKEZİMİZ EĞİTİME DEVAM EDECEK        Burdur da uzun yıllardan bu yana başta en yakın illerimizden Antalya olmak üzere Kıbrıs ve Turizm sektöründe ara elaman yetiştiren Turizm Eğitim Merkezi ülke genelinde on ayrı yerdeki Eğitim merkezlerinde Turizmin ara eleman ihtiyacı karşılamaktadır. Bu güne kadar birçok motel otel ve tatil köylerindeki hizmet sektörüne ara eleman kazandırmıştır. Burdur Turizm Eğitim Merkezi, öğretmenlerinden Mehmet Sinan Özcan, Turizm Eğitim Merkezi ile ilgili Bakarlık tarafından belirlenen konularda açıklamalarda bulundu; Türkiye Genelinde 10. Ayrı yerde bulunan eğitim merkezlerinden birçoğunun faaliyetlerine son verilecek. Burdur’daki Eğitim Merkezimizin kapatılması gibi bir durum yok. Türkiye de bu işi en iyi yürüten Turizm’de en iyi ara eleman yetiştiren kurumların içinde ilk üç arasında yer almaktadır. yapılan kontroller de bize söylendi biz bundan onur duyduk.                        EĞİTİM MERKEZİMİZE BURDUR’DAN ÖĞRENCİ BEKLİYORUZ Burdur Turizm Eğitim Merkezi, bundan sonra pansiyonlu eğitim merkezine dönüştürülecek. Şu anki olduğumuz noktadan bir çıta daha yüksekten verimli bir şekilde eğitimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Burdur başta olmak üzere daha verimli daha faydalı bir şekilde eğitimlerimize devam ederek çevre illerdeki Turizm sektörüne hizmet vermeye devam edeceğiz. Burada bizleri üzen konuların başında Burdurlu gençlerin eğitim merkezimize olması gereken ilgi ve alakayı göstermemesi bizleri gerçekten üzüyor şu ortamda bile yaklaşık on öğrenci içinde bir öğrencinin olması size bu gerçeği açıklamaktadır. Konaklama ve ağırlama hizmetlerindeki sektör temsilcileri ve gençleri buraya kadar geliyorlar okulumuzu ziyaret ediyorlar. Muğla Fethiye’den veya Ağrıdan öğrencimiz geliyor ama biz istiyoruz ki Burdur’dan da öğrencimiz gelsin, bundan onur duyarız. 7-8 aylık bir eğitimin ardından 1.250 TL ile 1.800 TL arasında bir ücretle buradan belge alan bir öğrenciyi işe yerleştiriyoruz.                         EĞİTİM MERKEZİMİZİN İMKANLARI GENİŞ OLSUN İSTİYORUZ Burdur da yıllardır Turizm sektörüne ara eleman yetiştiren eğitim merkezimiz içinde bulunduğu binada eğitim hizmetlerine devam etmektedir. Kat hizmetleri, servis hizmetleri ve mutfak dahil eğitim verilmektedir. Ayrıca yurt dışındaki birçok ülkenin mutfaklarından tutun öğrencilerimizi biz bunları da öğretiyoruz. Ayrıca Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile sektörün temsilcilerini burada ağırladık. Ancak şu ana kadar bizden eleman isteyen olmadı. Biz zaten öğrencilerimizi iş garanti olarak yetiştiriyoruz. Şayet imkanlarımız geniş olursa uygulamalı halka açık eğitimler de veririz. Hatta istasyon caddesindeki eski kız meslek lisesinde bunu yapmak istedik. Ama şu ana kadar bizimle bu konuda temasa geçen olmadı. Belki imkanlarımız genişlediğinde böyle bir talebimiz karşılık bulur inancındayız açıklamasında bulundu.      
Burdur Turizm Eğitim Merkezi, daha çok öğrenciye hizmet vermek amacı ile bulunduğu konum itibarıyla çıtayı yükselterek eğitim’ine devam edecek.

                                      EĞİTİM MERKEZİMİZ EĞİTİME DEVAM EDECEK

       Burdur da uzun yıllardan bu yana başta en yakın illerimizden Antalya olmak üzere Kıbrıs ve Turizm sektöründe ara elaman yetiştiren Turizm Eğitim Merkezi ülke genelinde on ayrı yerdeki Eğitim merkezlerinde Turizmin ara eleman ihtiyacı karşılamaktadır. Bu güne kadar birçok motel otel ve tatil köylerindeki hizmet sektörüne ara eleman kazandırmıştır.

Burdur Turizm Eğitim Merkezi, öğretmenlerinden Mehmet Sinan Özcan, Turizm Eğitim Merkezi ile ilgili Bakarlık tarafından belirlenen konularda açıklamalarda bulundu; Türkiye Genelinde 10. Ayrı yerde bulunan eğitim merkezlerinden birçoğunun faaliyetlerine son verilecek. Burdur’daki Eğitim Merkezimizin kapatılması gibi bir durum yok. Türkiye de bu işi en iyi yürüten Turizm’de en iyi ara eleman yetiştiren kurumların içinde ilk üç arasında yer almaktadır. yapılan kontroller de bize söylendi biz bundan onur duyduk.

                       EĞİTİM MERKEZİMİZE BURDUR’DAN ÖĞRENCİ BEKLİYORUZ

Burdur Turizm Eğitim Merkezi, bundan sonra pansiyonlu eğitim merkezine dönüştürülecek. Şu anki olduğumuz noktadan bir çıta daha yüksekten verimli bir şekilde eğitimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Burdur başta olmak üzere daha verimli daha faydalı bir şekilde eğitimlerimize devam ederek çevre illerdeki Turizm sektörüne hizmet vermeye devam edeceğiz.

Burada bizleri üzen konuların başında Burdurlu gençlerin eğitim merkezimize olması gereken ilgi ve alakayı göstermemesi bizleri gerçekten üzüyor şu ortamda bile yaklaşık on öğrenci içinde bir öğrencinin olması size bu gerçeği açıklamaktadır. Konaklama ve ağırlama hizmetlerindeki sektör temsilcileri ve gençleri buraya kadar geliyorlar okulumuzu ziyaret ediyorlar. Muğla Fethiye’den veya Ağrıdan öğrencimiz geliyor ama biz istiyoruz ki Burdur’dan da öğrencimiz gelsin, bundan onur duyarız. 7-8 aylık bir eğitimin ardından 1.250 TL ile 1.800 TL arasında bir ücretle buradan belge alan bir öğrenciyi işe yerleştiriyoruz.

                        EĞİTİM MERKEZİMİZİN İMKANLARI GENİŞ OLSUN İSTİYORUZ

Burdur da yıllardır Turizm sektörüne ara eleman yetiştiren eğitim merkezimiz içinde bulunduğu binada eğitim hizmetlerine devam etmektedir. Kat hizmetleri, servis hizmetleri ve mutfak dahil eğitim verilmektedir. Ayrıca yurt dışındaki birçok ülkenin mutfaklarından tutun öğrencilerimizi biz bunları da öğretiyoruz. Ayrıca Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile sektörün temsilcilerini burada ağırladık. Ancak şu ana kadar bizden eleman isteyen olmadı. Biz zaten öğrencilerimizi iş garanti olarak yetiştiriyoruz. Şayet imkanlarımız geniş olursa uygulamalı halka açık eğitimler de veririz. Hatta istasyon caddesindeki eski kız meslek lisesinde bunu yapmak istedik. Ama şu ana kadar bizimle bu konuda temasa geçen olmadı. Belki imkanlarımız genişlediğinde böyle bir talebimiz karşılık bulur inancındayız açıklamasında bulundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.