BURDUR VALİ’Sİ HASAN ŞILDAK’IN YENİ ÖĞRETİM YILI MESAJI

GÜNDEM 15.09.2018 - 12:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4160+ kez okundu.
 

BURDUR VALİ’Sİ HASAN ŞILDAK’IN YENİ ÖĞRETİM YILI MESAJI

Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın yeni öğretim yılı mesajı; Okula yeni başlayan, uzun bir tatilin ardından okullarına dönecek olan bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum.
Burdur ve ülkemizin diğer kentlerinde yeni öğretim yılında okullu olacak yavrularımız ile gençlerimize eğitimde üstün başarılar diliyorum. “Eğitimde Marka Kent” olarak anılan İlimizde, yeni bir eğitim - öğretim yılına daha başlamanın heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşarken, öğrencilerimize ve bütün milli eğitim camiasına hayırlı bir yıl diliyorum..  Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Bu bilinçle 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında idareciler, eğitimciler, öğrenciler ve veliler olarak ilimizde ki eğitim kalitesini daha ileriye taşımak adına elimizden gayreti göstereceğiz.  Öğrencilerimizin derslerine gösterecekleri ilgi ve çalışma azmi, geleceğe emin ve sağlam adamlarla ilerlemelerini sağlayacaktır. Velilerimizin,  çocuklarımız için okullarımızla sürekli iletişim ve işbirliği içinde olmaları, öğrenci, öğretmen, okul yönetimi ile kurulacakları sağlıklı iletişim, öğrencilerimizin başarılarını daha da artıracaktır.  İnanıyorum ki İlimiz eğitim alt yapısı, derslik başına düşen öğrenci sayısı ve eğitim kadrosu ile geçmiş yıllarda elde ettiği başarıları yeni eğitim öğretim döneminde de devam ettirerek “Eğitim Kenti Burdur” olarak anılmaya devam edecektir.  Bu duygu ve düşüncelerle, eğitim öğretim hizmetlerini yürüten bütün personelimiz ve sevgili öğrencilerimizin İlköğretim Haftasını kutluyor, başarılarla dolu bir yıl diliyorum.  
Burdur Valisi Hasan Şıldak’ın yeni öğretim yılı mesajı; Okula yeni başlayan, uzun bir tatilin ardından okullarına dönecek olan bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Burdur ve ülkemizin diğer kentlerinde yeni öğretim yılında okullu olacak yavrularımız ile gençlerimize eğitimde üstün başarılar diliyorum. “Eğitimde Marka Kent” olarak anılan İlimizde, yeni bir eğitim - öğretim yılına daha başlamanın heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşarken, öğrencilerimize ve bütün milli eğitim camiasına hayırlı bir yıl diliyorum.. 

Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Bu bilinçle 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında idareciler, eğitimciler, öğrenciler ve veliler olarak ilimizde ki eğitim kalitesini daha ileriye taşımak adına elimizden gayreti göstereceğiz. 

Öğrencilerimizin derslerine gösterecekleri ilgi ve çalışma azmi, geleceğe emin ve sağlam adamlarla ilerlemelerini sağlayacaktır. Velilerimizin,  çocuklarımız için okullarımızla sürekli iletişim ve işbirliği içinde olmaları, öğrenci, öğretmen, okul yönetimi ile kurulacakları sağlıklı iletişim, öğrencilerimizin başarılarını daha da artıracaktır. 

İnanıyorum ki İlimiz eğitim alt yapısı, derslik başına düşen öğrenci sayısı ve eğitim kadrosu ile geçmiş yıllarda elde ettiği başarıları yeni eğitim öğretim döneminde de devam ettirerek Eğitim Kenti Burdur” olarak anılmaya devam edecektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, eğitim öğretim hizmetlerini yürüten bütün personelimiz ve sevgili öğrencilerimizin İlköğretim Haftasını kutluyor, başarılarla dolu bir yıl diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.