BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ’IN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI.

GÜNDEM 23.07.2021 - 12:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4275+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ’IN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI.

Burdur Valisi Ali Arslantaş 24 Temmuz , sansürün kaldırılışının 112 yılı ve basın bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak basın çalışanlarının bayramını kutladı.
Vali Arslantaş, Tarafsız ve doğru habercilik ilkesiyle, toplumun gören gözü, işiten kulağı, söz söyleyen dili olarak, kar kış, sıcak soğuk, demeden gecesini gündüzüne katarak çalışan gazeteci arkadaşlarımızın "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını" kutluyorum. Ülkemizde basın tarihinin en önemli olaylarından birisi olarak kabul edilen sansürün kaldırıldığı 24 Temmuz 1908 tarihi, “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak kutlanmaktadır. Önemli, aynı zamanda sorumluluğu olan bir mesleği büyük bir özveriyle yürütmeye çalışan Basın mensupları,  Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarının başında gelmektedir.   Bu doğrultuda İlimizde birlikte mesai yaptığımız basın mensubu arkadaşlarımızın, başta doğruluk, tarafsızlık olmak üzere, basın ahlak ilkeleri ve toplumsal faydayı gözeterek, sorumlu yayıncılık ilkesiyle yapacakları haberlerin, İlimizin her alanda gelişimine yönelik pozitif katkı sağlamaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.   Bu duygu ve düşünceler içerisinde fedakârca mesleklerini icra etmeye çalışan basın mensubu arkadaşlarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık içerisinde, mutlu, huzurlu yarınlar diliyorum." dedi.
Burdur Valisi Ali Arslantaş 24 Temmuz , sansürün kaldırılışının 112 yılı ve basın bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak basın çalışanlarının bayramını kutladı.

Vali Arslantaş, Tarafsız ve doğru habercilik ilkesiyle, toplumun gören gözü, işiten kulağı, söz söyleyen dili olarak, kar kış, sıcak soğuk, demeden gecesini gündüzüne katarak çalışan gazeteci arkadaşlarımızın "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını" kutluyorum.

Ülkemizde basın tarihinin en önemli olaylarından birisi olarak kabul edilen sansürün kaldırıldığı 24 Temmuz 1908 tarihi, “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak kutlanmaktadır.

Önemli, aynı zamanda sorumluluğu olan bir mesleği büyük bir özveriyle yürütmeye çalışan Basın mensupları,  Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarının başında gelmektedir.
 
Bu doğrultuda İlimizde birlikte mesai yaptığımız basın mensubu arkadaşlarımızın, başta doğruluk, tarafsızlık olmak üzere, basın ahlak ilkeleri ve toplumsal faydayı gözeterek, sorumlu yayıncılık ilkesiyle yapacakları haberlerin, İlimizin her alanda gelişimine yönelik pozitif katkı sağlamaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.
 
Bu duygu ve düşünceler içerisinde fedakârca mesleklerini icra etmeye çalışan basın mensubu arkadaşlarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık içerisinde, mutlu, huzurlu yarınlar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.