BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ’IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

YAŞAM 07.05.2021 - 16:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3790+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ’IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Annelere göstereceğimiz bu ilgi, ailemiz içinde ki sevgi ve saygı duygularının pekiştirilmesini sağlayarak, daha sağlıklı bir toplumun oluşmasına katkı sağlayacaktır
"Dünyaya gözümüzü açtığımız ilk andan itibaren yanımızda olan, sabrın, karşılıksız sevginin ve şefkatin simgesi, ailesi ve çocukları için her türlü fedakarlığı göğüsleyen, bizleri yetiştirerek hayata hazırlayan Annelerimiz için özel olan bugünü en kalbi duygularımla kutluyorum. Yanlarında huzur bulduğumuz, her türlü övgüyü fazlasıyla hak eden bu dünyadaki en önemli varlıklarımız olan annelerimizi, yalnız bir gün değil, her zaman sevgi ve içtenlikle kucaklamalı, onları asla yalnız bırakmamalıyız. Unutmayalım ki hepimize düşen en büyük sorumluluklardan bir tanesi, Annelerimize her daim sıcak ilgi ve özen göstermektir. Onlara göstereceğimiz bu ilgi, ailemiz içinde ki sevgi ve saygı duygularının pekiştirilmesini sağlayarak, daha sağlıklı bir toplumun oluşmasına katkı sağlayacaktır. Ne mutlu ki "Cennet Anaların Ayakları Altındadır" buyuran bir Peygamberin ümmeti olarak, asırlara dayanan medeniyet geleneğimizde Annalarımız hayatımız boyunca bizlere yol gösterici olmuşlardır. Bugün bizlere düşen en büyük sorumluluk, onlara layık bireyler olabilmek için, ailemiz, vatanımız ve milletimiz için çok çalışmak olacaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin "Anneler Günü'nü" kutluyor, sağlık içerisinde mutlu, huzurlu, yarınlar diliyorum."
Annelere göstereceğimiz bu ilgi, ailemiz içinde ki sevgi ve saygı duygularının pekiştirilmesini sağlayarak, daha sağlıklı bir toplumun oluşmasına katkı sağlayacaktır

"Dünyaya gözümüzü açtığımız ilk andan itibaren yanımızda olan, sabrın, karşılıksız sevginin ve şefkatin simgesi, ailesi ve çocukları için her türlü fedakarlığı göğüsleyen, bizleri yetiştirerek hayata hazırlayan Annelerimiz için özel olan bugünü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Yanlarında huzur bulduğumuz, her türlü övgüyü fazlasıyla hak eden bu dünyadaki en önemli varlıklarımız olan annelerimizi, yalnız bir gün değil, her zaman sevgi ve içtenlikle kucaklamalı, onları asla yalnız bırakmamalıyız.

Unutmayalım ki hepimize düşen en büyük sorumluluklardan bir tanesi, Annelerimize her daim sıcak ilgi ve özen göstermektir.
Onlara göstereceğimiz bu ilgi, ailemiz içinde ki sevgi ve saygı duygularının pekiştirilmesini sağlayarak, daha sağlıklı bir toplumun oluşmasına katkı sağlayacaktır.

Ne mutlu ki "Cennet Anaların Ayakları Altındadır" buyuran bir Peygamberin ümmeti olarak, asırlara dayanan medeniyet geleneğimizde Annalarımız hayatımız boyunca bizlere yol gösterici olmuşlardır.

Bugün bizlere düşen en büyük sorumluluk, onlara layık bireyler olabilmek için, ailemiz, vatanımız ve milletimiz için çok çalışmak olacaktır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin "Anneler Günü'nü" kutluyor, sağlık içerisinde mutlu, huzurlu, yarınlar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.