BURDUR VALİSİ ARSLANTAŞ UYGULAMA NOKTALARINDA İNCELEME YAPTI

GÜNDEM 01.08.2020 - 11:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3881+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ ARSLANTAŞ UYGULAMA NOKTALARINDA İNCELEME YAPTI

Burdur Valisi Ali Arslantaş bayramın birinci günü trafik seyrüseferi açısından uygulama noktalarında vatandaşlarla konuştu, görevlilerin bayramını kutladı
Arslantaş, Gerçekleştirdiği ziyaretlerde, görev başındaki emniyet ve jandarma birimlerinin bayramını kutlayan Vali Arslantaş, Kışla Polis Uygulama Noktası ile Fethiye Yolu Jandarma Uygulama Noktasını ziyaret ederek alınan bayram tedbirlerini yerinde denetledi. Uygulama noktası ziyaretlerinde, görev yapan personel ile yolculuk yapan vatandaşların bayramlarını kutlayan Vali Arslantaş, kurallara uymaları noktasında sürücülere uyarılarda bulundu. Alınan tedbirler ile, ilk gün itibariyle trafik ve genel asayiş durumuyla ilgili İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutanı J.Alb Orhan Kılıç'tan bilgi alan Vali Arslantaş, bayram süresince görev alacak bütün personele iyi çalışmalar diledi.     VALİ ALİ ARSLANTAŞ UYGULAMA NOKTALARINDA GÖREVLİLERİN BAYRAMINI KUTLADI; "Bir bayramın daha sevincini coşkusunu şu an birlikte yaşıyoruz. Sizlerin aracılığı ile tüm Burdur'lu hemşerilerimizin bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Şehrimizde bulunan uygulama noktalarında  bayram ziyaretleri için yola çıkmış olan vatandaşlarımızın bayramlarını kutladık ve trafikte olan değerli vatandaşlarımıza sizlerin aracılığı ile  tavsiyelerimiz olacak.  Bütün sürücülerden başta hız kurallarına kesinlikle uymaları,  şerit değiştirirken özellikle kazaların sebebi olan şerit ihlaline dikkat etmeleri ve her iki saatte bir en az on dakika mola vermeleri hususlarında gerekli uyarılarda bulunduk. Bunların yanı sıra ağır tonajlı araç kullanan sürücülerimize de onlara ayrılan şeritlerden çıkıp ihlal etmemeleri hususunda gerekli uyarılarımızı  yaptık. Ayrıca Bakanlıklarımız, Valiliklerimiz ve Bilim Kurulumuzca alınan pandemi ile ilgili süreçleri yöneten kararlara riayet edilerek,  maske, mesafe ve gerekli hijyen şartlarının tercih değil, zorunluluk olduğunun bilinciyle hareket ederek bütün değerleri vatandaşlarımızın bayramlarını tekrar tebrik ediyorum." dedi.  
Burdur Valisi Ali Arslantaş bayramın birinci günü trafik seyrüseferi açısından uygulama noktalarında vatandaşlarla konuştu, görevlilerin bayramını kutladı

Arslantaş, Gerçekleştirdiği ziyaretlerde, görev başındaki emniyet ve jandarma birimlerinin bayramını kutlayan Vali Arslantaş, Kışla Polis Uygulama Noktası ile Fethiye Yolu Jandarma Uygulama Noktasını ziyaret ederek alınan bayram tedbirlerini yerinde denetledi.

Uygulama noktası ziyaretlerinde, görev yapan personel ile yolculuk yapan vatandaşların bayramlarını kutlayan Vali Arslantaş, kurallara uymaları noktasında sürücülere uyarılarda bulundu.

Alınan tedbirler ile, ilk gün itibariyle trafik ve genel asayiş durumuyla ilgili İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutanı J.Alb Orhan Kılıç'tan bilgi alan Vali Arslantaş, bayram süresince görev alacak bütün personele iyi çalışmalar diledi.

    VALİ ALİ ARSLANTAŞ UYGULAMA NOKTALARINDA GÖREVLİLERİN BAYRAMINI KUTLADI;

"Bir bayramın daha sevincini coşkusunu şu an birlikte yaşıyoruz. Sizlerin aracılığı ile tüm Burdur'lu hemşerilerimizin bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Şehrimizde bulunan uygulama noktalarında  bayram ziyaretleri için yola çıkmış olan vatandaşlarımızın bayramlarını kutladık ve trafikte olan değerli vatandaşlarımıza sizlerin aracılığı ile  tavsiyelerimiz olacak.

 Bütün sürücülerden başta hız kurallarına kesinlikle uymaları,  şerit değiştirirken özellikle kazaların sebebi olan şerit ihlaline dikkat etmeleri ve her iki saatte bir en az on dakika mola vermeleri hususlarında gerekli uyarılarda bulunduk.

Bunların yanı sıra ağır tonajlı araç kullanan sürücülerimize de onlara ayrılan şeritlerden çıkıp ihlal etmemeleri hususunda gerekli uyarılarımızı  yaptık.

Ayrıca Bakanlıklarımız, Valiliklerimiz ve Bilim Kurulumuzca alınan pandemi ile ilgili süreçleri yöneten kararlara riayet edilerek,  maske, mesafe ve gerekli hijyen şartlarının tercih değil, zorunluluk olduğunun bilinciyle hareket ederek bütün değerleri vatandaşlarımızın bayramlarını tekrar tebrik ediyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.