BURDUR VALİSİ HASAN ŞILDAK’IN 2020 YENİ YIL MESAJI

DİĞER 30.12.2019 - 13:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2901+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ HASAN ŞILDAK’IN 2020 YENİ YIL MESAJI

2020 yılına kavuşmanın mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşarken, başta Burdurlu vatandaşlarımız olmak üzere, bütün Milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.
2020 yılının başta Ülkemiz olmak üzere, bütün insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve hayırlar getirmesi temennisiyle vatandaşlarımızın beklentilerinin gerçekleştiği, hepimiz için başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.  İlimizde "Turizm Yılı" olarak ilan ettiğimiz 2019 yılı içerisinde, Burdur’un tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile ilgi odağı haline gelen turizm alanlarımızda büyük bir hassasiyetle yürüttüğümüz altyapı, iyileştirme ve tanıtım çalışmalarının sonuçlarını almaya başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.   2020 yılını da “Eğitim Yılı" ilan ederek, bütün kesimlerin yakın ilgi ve desteğiyle büyük bir heyecanla uygulamaya başladığımız Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) ile yarınlarımızı emanet edeceğimiz öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kültürel başarılarını artırarak İlimizi eğitim alanında hak ettiği yere taşımayı hedefliyoruz.  Her zaman dile getirdiğimiz gibi, insan odaklı bir yönetim anlayışı içerisinde, Devlet-Vatandaş bütünleşmesini merkeze alan, hoşgörü ikliminin daha da yaygınlaştığı, proje odaklı, biz kültürünü ve takım ruhunu benimseyen çalışmalarla İlimize yeni yatırım ve hizmetlerin kazandırılması amacıyla ve daima pozitif bakış açısıyla kapsamlı çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz.   İnanıyorum ki, Hükümetimizin sağladığı geniş imkanlarla 2019 yılında bütün kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte halkımızın yakın desteğiyle koordinasyon içerisinde İlimiz adına gerçekleştirdiğimiz önemli çalışmalar, 2020 yılında artarak devam edecektir.  Bu duygularla, huzur, uyum ve hoşgörünün, İlimizin gelişmesine en büyük katkıyı sağlayacak unsurlar olduğunu belirtiyor, yeni yılın bütün hemşehrilerimize sağlık, başarı ve bereket getirmesini diliyorum.  
2020 yılına kavuşmanın mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşarken, başta Burdurlu vatandaşlarımız olmak üzere, bütün Milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.

2020 yılının başta Ülkemiz olmak üzere, bütün insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve hayırlar getirmesi temennisiyle vatandaşlarımızın beklentilerinin gerçekleştiği, hepimiz için başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. 

İlimizde "Turizm Yılı" olarak ilan ettiğimiz 2019 yılı içerisinde, Burdur’un tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile ilgi odağı haline gelen turizm alanlarımızda büyük bir hassasiyetle yürüttüğümüz altyapı, iyileştirme ve tanıtım çalışmalarının sonuçlarını almaya başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  

2020 yılını da “Eğitim Yılı" ilan ederek, bütün kesimlerin yakın ilgi ve desteğiyle büyük bir heyecanla uygulamaya başladığımız Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) ile yarınlarımızı emanet edeceğimiz öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kültürel başarılarını artırarak İlimizi eğitim alanında hak ettiği yere taşımayı hedefliyoruz. 

Her zaman dile getirdiğimiz gibi, insan odaklı bir yönetim anlayışı içerisinde, Devlet-Vatandaş bütünleşmesini merkeze alan, hoşgörü ikliminin daha da yaygınlaştığı, proje odaklı, biz kültürünü ve takım ruhunu benimseyen çalışmalarla İlimize yeni yatırım ve hizmetlerin kazandırılması amacıyla ve daima pozitif bakış açısıyla kapsamlı çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz.  

İnanıyorum ki, Hükümetimizin sağladığı geniş imkanlarla 2019 yılında bütün kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte halkımızın yakın desteğiyle koordinasyon içerisinde İlimiz adına gerçekleştirdiğimiz önemli çalışmalar, 2020 yılında artarak devam edecektir. 

Bu duygularla, huzur, uyum ve hoşgörünün, İlimizin gelişmesine en büyük katkıyı sağlayacak unsurlar olduğunu belirtiyor, yeni yılın bütün hemşehrilerimize sağlık, başarı ve bereket getirmesini diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.