BURDUR VALİSİ HASAN ŞILDAK ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ.

EĞİTİM 04.01.2020 - 17:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3229+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ HASAN ŞILDAK ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ.

Vali Hasan Şıldak, Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında İlkokullar arasında 1’inci olan Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri ve öğretmenlerini kabul etti.
Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK'ın destekleriyle Türkiye Zeka Vakfı tarafından öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek, yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıklarını kazandırmak amacıyla "Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası" düzenlendi.  16 Eylül 2019 tarihinde Okul Seçmeleri ile başlayan yarışmada, internet üzerinden İl Finalleri Sınavı, yedi bölgede Bölge Finalleri Sınavı ve 21 Aralık 2019 tarihinde ise Türkiye Final Sınavı yapıldı.   Türkiye Final Sınavında İlimizi en iyi şekilde temsil eden Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri İlkokul Kategorisinde Türkiye Birincisi oldular.  Vali Hasan Şıldak, dereceye giren 4. Sınıf Öğrencileri Çağlayan Dinçtürk, Ali Alper Bilen, Furkan Atça, Meriç Altunbaş,  Tunahan Alp Özarslan ve öğretmenlerini makamında kabul ederek  ödüllendirdi. Öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendiren Vali Şıldak, Matematik Öğretmenleri Gökhan Karaaslan ve Ayşe Şimşek’i de Başarı Belgesi ile taltif etti.  Tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Vali Şıldak, eğitim yılı olarak ilan ettikleri bu eğitim öğretim yılında böyle bir başarıyla İlimize gurur yaşattıkları için öğrenci ve öğretmenleri kutladı.  Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Tuncay Sakar yer aldı.  
Vali Hasan Şıldak, Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında İlkokullar arasında 1’inci olan Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri ve öğretmenlerini kabul etti.

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK'ın destekleriyle Türkiye Zeka Vakfı tarafından öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek, yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıklarını kazandırmak amacıyla "Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası" düzenlendi. 

16 Eylül 2019 tarihinde Okul Seçmeleri ile başlayan yarışmada, internet üzerinden İl Finalleri Sınavı, yedi bölgede Bölge Finalleri Sınavı ve 21 Aralık 2019 tarihinde ise Türkiye Final Sınavı yapıldı.  

Türkiye Final Sınavında İlimizi en iyi şekilde temsil eden Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri İlkokul Kategorisinde Türkiye Birincisi oldular. 

Vali Hasan Şıldak, dereceye giren 4. Sınıf Öğrencileri Çağlayan Dinçtürk, Ali Alper Bilen, Furkan Atça, Meriç Altunbaş,  Tunahan Alp Özarslan ve öğretmenlerini makamında kabul ederek  ödüllendirdi. Öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendiren Vali Şıldak, Matematik Öğretmenleri Gökhan Karaaslan ve Ayşe Şimşek’i de Başarı Belgesi ile taltif etti. 

Tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Vali Şıldak, eğitim yılı olarak ilan ettikleri bu eğitim öğretim yılında böyle bir başarıyla İlimize gurur yaşattıkları için öğrenci ve öğretmenleri kutladı. 

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Alpaslan Ali Can Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Tuncay Sakar yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.