BURDUR VALİSİ HASAN ŞIYDAK’IN JANDARMA TEŞKİLATININ 180 YILI MESAJI

KÜLTÜR 13.06.2019 - 15:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4163+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ HASAN ŞIYDAK’IN JANDARMA TEŞKİLATININ 180 YILI MESAJI

Vali Hasan Şıldak'ın Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşunun 180. Yıl Dönümü Dolayısıyla Yayınladığı Mesaj
Kuruluşundan bugüne Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışan, milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, köklü bir tarihe sahip olan İçişleri Bakanlığımız bünyesinde güçlü bir yapıya kavuşan Jandarma Teşkilatı'mızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.  Jandarma Teşkilatı başta terörle mücadele olmak üzere, en ücra köyümüze varıncaya kadar üstün vazife ve hizmet anlayışı içerisinde görev yaparak,  mesai mefhumu gözetmeksizin göstermiş olduğu özverili çalışmaları ile 180 yıldır Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamaktadır. Bizler, vatanı ve milleti için canını ortaya koymaktan çekinmeyen kahraman güvenlik güçlerimizle her zaman gurur duyuyoruz.  Bu duygularla başta görevleri başında şehit olan güvenlik güçlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum, bütün Jandarma Teşkilatımıza, güvenlik güçlerimize aileleri ile birlikte mutlu huzurlu yarınlar diliyorum  
Vali Hasan Şıldak'ın Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşunun 180. Yıl Dönümü Dolayısıyla Yayınladığı Mesaj

Kuruluşundan bugüne Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışan, milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, köklü bir tarihe sahip olan İçişleri Bakanlığımız bünyesinde güçlü bir yapıya kavuşan Jandarma Teşkilatı'mızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. 

Jandarma Teşkilatı başta terörle mücadele olmak üzere, en ücra köyümüze varıncaya kadar üstün vazife ve hizmet anlayışı içerisinde görev yaparak,  mesai mefhumu gözetmeksizin göstermiş olduğu özverili çalışmaları ile 180 yıldır Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamaktadır.

Bizler, vatanı ve milleti için canını ortaya koymaktan çekinmeyen kahraman güvenlik güçlerimizle her zaman gurur duyuyoruz. 

Bu duygularla başta görevleri başında şehit olan güvenlik güçlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum, bütün Jandarma Teşkilatımıza, güvenlik güçlerimize aileleri ile birlikte mutlu huzurlu yarınlar diliyorum

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.